" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - З нагоди до Дня Матері Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40987280 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
З нагоди до Дня Матері Надрукувати Надіслати електронною поштою
     7 травня з метою відродження української національної культури та популяризації військово-патріотичної пісні  Київська міська Спілка ветеранів Афганістану, за підтримки Посольства Палестини в Україні у Колонній залі КМДА провела щорічний традиційний фестиваль військово-патріотичної пісні до Дня Матері.
1405201903.jpg
     З вітальним словом виступили заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Слончак,  Надзвичайний та Повноважний Посол Палестини в Україні пан Мохаммед Касем Аль, голова Київської міської Спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко.
1405201904.jpg
     «Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка – його мати. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя і сьогодні вітаємо вас, дорогі мами і сердечно бажаємо щоб завжди вас оточували турботою близькі люди, щоб кожен день починався з посмішкою, здоров'я з роками не підводило і щоб були по-справжньому щасливі!».
1405201905.jpg
     За активну громадську діяльність, поглибленя міжнародної співпрації між ветеранськими організаціями, сприяння у проведені концертів, фотовиставок та щорічного фестивалю до Дня Матері нагроджено нагрудним знаком Знак Пошани Надзвичайного та Повноважного Посла Палестини в Україні пана Мохаммеда Касем Аль-Асаада. За активну громадську позицію, особистий внесок у справу збереження і популяризації сімейнних цінностей, піднесення іміджу родини нагороджено  нагрудним знаком Знак Пошани і  Почесною грамотою Київського міського голови матері загиблих воїнів в Афганістані.
1405201906.jpg
     Відбувся чудовий концерт, який відкрив  Київський академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр (генеральний директор-головний диригент – Заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Коробко, художній керівник – Юрій Мельник). У виконанні солістів оркестру прозвучала пісня  "Чорнобривців насіяла мати".
1405201907.jpg
     На концерті виступили кавалер орденів «Святої Марії і святого Станіслава», володарка титулів «Жінка Року» і жінка третього тисячоліття, Українська Мадонна, Посол Миру, Народна артистка України Наталія Шелепницька, Народний ансамбль танцю «Україна» імені Миколи Коломійця, (художній керівник – Ольга Яценко), інструментальний ансамбль Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Оберіг» (музичний керівник – Дмитрий Дмитренко), Заслужена артистка України Валентина Лонська, ансамбль бандуристів «Нова капела» (художній керівник – Ірина Родіонова), Заслужена артистка України, «Жінка року» Посол Миру, лауреат премії імені Дмитра Луценка, перша оперна співачка, яка представляла Україну в державі Палестина Олена Гончарук, учасник бойових дій в Афганістані, волонтер, який протягом чотирьох років відвідує і піднімає своїми піснями бойовий дух військовослужбовців на сході країни, бард-виконавець авторської пісні Леонид Мухін, донька Надзвичайного та Повноважного посла Республіки Таджикистан в Україні пані Нілуфар, вихованці санаторної школи-інтернату № 21 Оболонського району міста Києва (директор школи Лідія Мороз), зразковий ансамбль народного танцю «Росток» Київської дитячої школи мистецтв №3 (художній керівник Лола Верлан).
1405201908.jpg
1405201909.jpg
1405201910.jpg
     Правління КМСВА висловлює щиру подяку за допомогу і сприяння у проведенні фестивалю Наадзвичайному та Повноважному Послу Палестини в Україні Мохаммеду Касем Аль-Асааду, Посольству Палестини в Україні. Київському міському голові Віталію Кличку, 
депутатам Київської міської ради Олені Овраменко і Володимиру Старовойту.

Прес-служба КМСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.