" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Із покоління в покоління Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40985204 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Із покоління в покоління Надрукувати Надіслати електронною поштою
На кращих традиціях усіх поколінь бойових офіцерів виховують майбутнє нашої армії в Закарпатському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного Поля.
1805201915.jpg
1805201916.jpg
Урочистості з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги розпочалися з урочистого шикування на плацу. Цього дня ми з вдячністю згадували героїв, які віддали своє життя за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь. Ми пишаємось мужністю і відвагою ветеранів. За прикладом дідів-прадідів свій обов’язок перед Батьківщиною виконали і ветерани-«афганці», і учасники АТО-ООС.
1805201917.jpg
Вшанували цього дня і випускників ліцею-інтернату – загиблих героїв АТО. Квіти до меморіальної дошки, встановленої в навчальному закладі поклали другокурсники.

На мітингу виступили депутат Мукачівської міської ради О. М. Переста, військовий комісар полковник І. К. Гусєв., представники легендарної 128-ї ОГШБ, начальник відділу Західного центру комплектування у Західному регіоні ДПСУ полковник О. М. Бостан та його заступник майор О. Л. Манік, заступник голови Спілки ветеранів Афганістану міста Мукачева полковник Ф. А. Фелді, голова Мукачівської Спілки учасників АТО Ю. Г. Кепенач.

Спогади, пам’ять, інтерпретації подій Другої світової війни мають велике значення для українського суспільства. Зараз у бойових діях на сході України зі зброєю в руках стоять ті бійці, діди яких воювали в роки Другої світової війни.
1805201918.jpg
Ліцеїсти виховуються на кращих традиціях наступності поколінь бойових офіцерів, адже тут  поряд з ветеранами-«афганцями» майбутнє нашої армії виховують і ветерани АТО. Офіцери-ветерани з честю виконали свої бойові завданні та успішно передають свій досвід вихованцям.
1805201919.jpg
Навчання у ліцеї-інтернаті – безцінний досвід для майбутніх офіцерів. Цього дня свої перші спеціальні звання (старшого віце-сержанта і віце-сержанта) отримали ліцеїсти першого курсу. Окремі ліцеїсти були відзначені грамотами за досягнення у навчанні, спорті та суспільному житті закладу. Відзначено грамотами і представників офіцерсько-педагогічного складу.
1805201920.jpg
1805201921.jpg
Завершились урочистості показовими виступами з рукопашного бою, конкурсом на краще виконання стройової пісні повзводно та урочистим проходженням поротно під супровід оркестру.


О. ВАРГА, 

заступник начальника з виховної роботи, 
Т. УТОРОБСЬКА, 
педагог-організатор.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.