" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Свято у Івано-Франківських «афганців» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41040970 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Свято у Івано-Франківських «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
25 травня 2019 року в обласному центрі – місті Івано-Франківську, в Парку військових ветеранів, де височить пам'ятник загиблим на Афганській війні воїнам-прикарпатцям та сяють куполи Церкви-каплиці  Юрія Побідоносця відбувся фестиваль патріотичної пісні, присвячений 25-річчю утворення Івано-Франківської міської організації учасників бойових дій (воїнів-інтернаціоналістів) і 20-річчю діяльності гурту «Команда «Афган» обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
2910.jpeg
2911.jpeg
Гурт неодноразовий лауреат Міжнародних та Всеукраїнських пісенних фестивалів та конкурсів. Беззмінний художній керівник гурту, від дня його утворення – голова Івано-Франківської міської організації учасників бойових дій (воїнів-інтернаціоналістів), кавалер орденів Богдана Хмельницького ІІІ ст., «За службу Батьківщині» ІІІ ст., медалі «За бойові заслуги» полковник у відставці Віктор Омелько.

На фестиваль зібралися члени районних та міських  організацій воїнів-«афганців» зі своїми сім'ями, молодь та пересічні мешканці обласного центру, гості з інших областей України.
2915.jpeg
2916.jpeg
Перед глядачами з вітальним словом виступив голова міста Руслан  Марцинків, який, до речі, небайдужий до вирішення проблем, з якими стикаються в повсякденному житті сім'ї загиблих на «афганській» війні та члени міської організації.
2913.jpeg
– Дякую хлопцям, що завжди активні, готові прийти на допомогу і порадити в громадських справах, а тепер і в справах військових. А головне, що незважаючи ні на що – постійно життєрадісні та відкриті, – наголосив міський голова. – Щира музика, що торкає до глибини душі, бо пережита хлопцями. Подарунок від громади – нове музичне обладнання. А крім того, місто підтримує родини загиблих «афганців» та виплачує щомісячну допомогу.

Віддаючи глибоку пошану полеглим до пам'ятника були покладені живі квіти та вінки.
2914.jpeg
2918.jpeg
У пісенному святі   взяли участь гурти воїнів-«афганців», десантники, представники Операції Об'єднаних Сил, учасники бойових дій в Афганістані, їхні діти, заслужені артисти України.
2919.jpeg
Прес-служба Івано-Франківської міської організації учасників бойових дій (воїнів-інтернаціоналістів).
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.