" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Наша газета Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41041678 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Наша газета Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Ніколи не задумувався, що таке газета, звідки походить таке слово. Тут все просто: це слово прийшло до нас з назви дрібної італійської монети «газеттта». В XVI столітті за прочитаний щоденний публічний листок з інформацією про придворне життя, торговельні новини та повідомлень з інших міст платили одну газетту.
3000.jpg
    А взагалі газета це періодичне видання, яке виходить з постійною назвою і не рідше одного разу на місяць. Праобразом газети є глиняні римські дощечки на яких записували хроніку тих чи інших подій. Сучасні газети видаються на паперових носіях. Є також і електронні.

    Газета «Третій тост» – це друкований орган Української Спілки ветеранів Афганістану. В ній можна знайти інформацію на будь–який смак: новини, що стосуються ветеранів всіх воєн, інформація про їх дозвілля, про патріотичне виховання молоді та події пов’язані з увіковіченням пам’яті полеглих воїнів, про повсякденне життя ветеранів, про їх наболілі питання, які виникають в процесі їх життєдіяльності.

   Тому нині є актуальною тема підписки на нашу газету. Так, саме на нашу газету!

    Частенько можна почути з розмов побратимів таку фразу: а навіщо підписуватись на газету, коли на сайті УСВА все можна прочитати «на шарка»? Хочу відповісти таким хлопцям словами однієї матері загиблого в Афганістані: «Війна забрала в мене сина. Це найдорожче, що в мене було. Але в мене є можливість читати газету «Третій тост» в якій я можу прочитати і про мого сина, і про його побратимів, які шанують його пам’ять. Поки живу, то маю надію, що ні його, ні пам’ять про нього не згасне».

    Шепетівська СВА декілька років тому вийшла з ініціативою про проведення лотереї серед членів Спілки, які підписали газету зразу на цілий рік. За результатами підписки газети на 2019 рік, Шепетівська СВА вже вкотре є лідером по Хмельницькій області. Переможцями розіграшу лотереї в цьому році стали Олександр Бернацький, Ростислав Широкий і Олександр Мугиль (на знімку), які отримали від Шепетівької СВА цінні подарунки.

    Щороку нас меншає. Падає тираж газети. Хотілось би, щоб хоч кожен четвертий ветеран-«афганець» все ж таки підписався на нашу газету.

    Побратиме, це наша з тобою газета! Підтримай її!

Володимир ПИПИЧ,
учасник бойових дій, член Шепетівської СВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.