" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Свято буковинських «афганців» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40988241 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Свято буковинських «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
    8 червня на базі туристичного комплексу «Аква-Плюс» відбулася звітно-виборча конференція Чернівецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) і IV фестиваль патріотичної пісні, присвячений 31-й річниці виведення військ з Афганістану.
1211.jpg
1200.jpg
1201.jpg
    До свята буковинських «афганців» приєдналися голова  УСВА Сергій Червонописький, голови Рівненської, Кіровоградської, Київської, Хмельницької, Харківської, Херсонської областей та міста Дніпра, воїни-«афганці» міста і області,  а також ветерани Афганістану з сусідньої Молдови, на чолі з головою Спілки ветеранів війни в Афганістані Республіки Молдова Михайлом Моканом. Серед запрошених були ветерани АТО, буковинці які  стали на захист нашої країни ще на початку війни на Донбасі.
1202.jpg
1203.jpg
    Георгій Козьма та Ілля Горбатюк вручили  воїнам АТО пам’ятні знаки, на яких зображено символ Чернівецької обласної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) та запевнили ветеранів АТО в тому, що будуть підтримувати їх у всіх справах та починаннях.
1204.jpg
1205.jpg
    Відбулася звітно-виборча конференція, в якій взяли участь 63 делегатів від міських та районних організацій УСВА.

    До робочої президії обрано Сергія Червонописького, Георгія Козьму, Іллю Горбатюка і Георгія Шутака. Розглянуто чотири основних питання, серед яких звіт правління Чернівецької обласної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів), звіт мандатної комісії, обрання голови і членів правління.
1206.jpg
    Головою Чернівецької обласної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) одноголосно обрано Георгія Фаніковича Козьму, який до цього виконував обов’язки голови.
1207.jpg
    Голова УСВА Сергій Червонописький під час свого виступу наголосив на необхідності і на далі  розвивати «афганський» рух на Буковині та побажав Георгію Козьмі плідної праці, витримки та успіхів на користь «афганського» братерства, а також вручив активістам організації почесні нагороди УСВА.
1208.jpg
    Фестиваль патріотичної пісні цього річ зібрав чималу плеяду талантів, які щиро привітали присутніх своїми піснями. Виступили Народний артист України Володимир Коваленко, Заслужені артисти України Ірина Стиць і Микола Гакман, ансамбль пісні і танцю «Берегиня», солісти і колективи Чернівецької філармонії, виконавці з Сторожинеччини, Глибоччини та Новоселицького району, творча група «Ташакор» з Білої Церкві, автор-виконавець, учасник бойових дій в Афганістані Леонід Мухін з Києва.
1209.jpg
1210.jpg
    Учасники конференції і гості фестивалю оплесками зустрічали кожну пісню, концерт відбувся в дружній теплій атмосфері.

Вячеслав ХАБАЙЛО.
Фото автора.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.