" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Не зупинятися на досягнутому Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41129221 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Не зупинятися на досягнутому Надрукувати Надіслати електронною поштою
       На Дніпропетровщині  у сесійної зали Межівської селищної ради відбулася звітно-виборна конференція районної організації УСВА.
1800.jpg
       На конференцію прибули делегати із усіх сіл району. На обліку в організації зараз перебуває 70 членів – учасників бойових дій в Афганістані.
       Зі звітною доповіддю за п'ятирічний термін роботи виступив голова районної організації УСВА, учасник бойових дій в Афганістані Микола Скочко, в який він відзначив, що завдяки тісній співпраці з місцевою владою вдалося вирішити питання увічнення пам’яті загиблих воїнів в Афганістані. Було встановлено меморіальні дошки на фасадах навчальних закладів, де вони навчались, в районному центрі – меморіальні знаки в пам'ять про загиблих земляків та воїнів-прикордонників. Приводилася в належний стан місця поховань учасників бойових дій і пам'ятники, встановлено п’ять надгробків (пам’ятників) померлим ветеранам.
1801.jpg
       Організація неодноразово збирала кошти та направляла їх на утримання блокпостів в прифронтовій зоні Донецької області, а також на придбання продуктів харчування для особового складу ЗСУ, майно, теплі речі.
       Воїни-«афганці» брали активну участь у відзначенні державних свят та місцевих дат і подій. Надавалася практична допомога ветеранам, позитивно вирішувалися питання організації лікування і обстеження та проведення операцій хворим. Належно організована співпраця з іншими громадськими та ветеранськими організаціями району. Добрих справ зроблено багато, але зупинятись не варто, завдання організації – не зупинятися на досягнутому, і дбати за своїх бойових побратимів.
       У виступах, при обговоренні доповіді голови організації та звіту ревізійної комісії, делегати конференції визнали роботу правління і її голови – задовільною. Як основний недолік було визнано занадто низьку активність членів організації у вирішенні спільних завдань, особливо в соціально-побутовому напрямку.
1802.jpg
       Головою Межівської районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) на новий термін одноголосно обрано учасника бойових дій в Афганістані, кавалера медалей «За Відвагу» і «За відмінну охорону державного кордону СРСР» Скочка Миколу Івановича. Також обрано новий склад правління і ревізійної комісії районної організації.
       У роботі звітно-виборної конференції взяли участь голова Дніпропетровського  обласного об’єднання УСВА Віктор Волошин, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Сергієнко, начальник Першотравенського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) ПФУ Ольга Романенко.

Прес-служба ДООВА УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.