" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На Тернопільщині відбувся турнір з футболу Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40986068 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
На Тернопільщині відбувся турнір з футболу Надрукувати Надіслати електронною поштою
В селі Підзамочок на Тернопільщині з ініціативи Бучацької районної організації УСВА відбувся традиційний турнір з футболу пам’яті бойових побратимів, загиблих в Афганістані.
2911.jpg
У змаганнях, які відбулися на новозбудованому стадіоні, взяли участь чотири команди Бучацького району з сіл Підзамочок, Пилява, Переволока, Старі Петликівці. 
     У урочистих заходах з нагоди відкриття стадіону та проведення турніру з футболу пам’яті полеглих воїнів-«афганців» взяли участь народний депутат України Микола Люшняк, голова Бучацької районної ради Віталій Фреяк, Переволоцький сільський голова Михайло Соловій, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий, жителі району, представники громадськості, ветерани Афганської війни, учасники миротворчих операцій і молодь.
       Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих земляків, місцевий священнослужитель освятив новозбудований стадіон  та відправив панахиду за полеглими на полі брані під час Афганської війни. 
      Турнір пройшов у запеклій боротьбі.  Голова ТОО УСВА Сергій Лісовий  вручив переможцям змагань – команди села Старі Петликівці  Кубок. Усі команди відзначені грамотами та цінними подарунками. 
      Заступник голови Бучацької районної організації УСВА Богдан Меньків вручив кожній команді медичні аптечки і запросив учасників турніру обов’язково зустрітися через рік. 
      Правління обласної організації УСВА висловлює щиру подяку за матеріальну допомогу учаснику бойових дій в Афганістані, кавалеру двох медалей «За бойові заслуги» Богдану Романів.

Василь КОГУТ,
перший заступник голови ТОО УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.