" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Вершини туристичного «велодрайву» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41027544 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Міністерство оборони
Вершини туристичного «велодрайву» Надрукувати Надіслати електронною поштою
9-15 липня на Полтавщині в селі Красногорівці Білоцерківської ОТГ відбувся  чемпіонат України з пішохідного та велосипедного туризму серед юнаків.
3003.jpg
У заході взяли участь 18 команд спортсменів-туристів з пішохідного спортивного туризму і 13 команд з велосипедного спортивного туризму, всього – 330 осіб.
Серед них команда Хмельниччини, основу якої склали городищенські майстри велотуризму «меридіанівської» школи, а також спортсмени з Красилова, Полонного, Волочиського району, на чолі з тренерами Віталієм Василишиним та Олегом Яворським. Суддею від команди на змаганнях був Олександр Мельник. 
Поїздка відбулася під егідою Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Традиційним спонсором команди виступила й Шепетівська Спілка ветеранів Афганістану.
Вправність у володінні велосипедом наші спортсмени Владислав Коломієць, Максим Главацький, Максим Береза, Богдан Андрійчук, Анастасія Кухар, Анастасія Ковальчук продемонстрували на комплексній дистанції, яка включала види «Тріал», «Велокрос», «Фігурне водіння». Серйозним випробуванням для велосипедистів була дистанція «Велоралі» завдовжки майже 40 кілометрів. Учасники вправно долали круті спуски та підйоми, піщані ділянки, в’язали вузли та переправлялися з велосипедами через яр по колоді. 
І хоча жорстка конкуренція нашим землякам завадила дістатися до перших сходинок п’єдесталу, але на чемпіонаті вони продемонстрували гідний виступ і повернулися із змагань з нагородами. Так, срібну медаль за вищий клас у «Фігурному катанні» здобув Владислав Коломієць. А «бронзу» в особистому заліку у виді «Тріал» отримав «меридіанівець» Максим Главацький. Загалом у комплексній дистанції наші велотуристи засвідчили непогані результати та увійшли до десятки кращих команд.
Переможці, призери та їхні тренери нагороджені дипломами Міністерства освіти і науки України, Українського державного Центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.
Усі учасники чемпіонату отримали пам’ятні подарунки і грамоти від місцевих організаторів змагань.

Володимир ПИПИЧ,
член Шепетівської Спілки ветеранів Афганістану.
На знімку: команда велотуристів Хмельниччині на чемпіонаті України.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.