Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40961964 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Поділись своєю добротою Надрукувати Надіслати електронною поштою
     29 серпня 2019 року з благословення правлячого епіскопа Шепетівської та Славутської єпархії УПЦ Євсевія в Шепетівському Будинку культури відбувся православний молодіжний фестиваль «Поділись своєю добротою!».
0502.jpg
     Розпочався фестиваль загальною молитвою «Царю Небесний». Слухачі та духовенство хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів, помолилися за добробут всіх людей.
     Саме в цей день Указом Президента України встановлено День Пам’яті загиблих захисників України.
     Було делеговано молодь для покладання квітів до пам’ятного знаку полеглим бійцям.
0503.jpg
     Від міської ради з вітальним словом до учасників фестивалю звернулася Світлана Джус.
     Настоятель храму Мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, воїн–«афганець» протоієрей Анатолій Вересюк, який неодноразово як капелан виїжджав з християнською місією в зону АТО-ООС, у своїй промові зазначив, що сьогодні, як ніколи, всі ми повинні боротися, берегти та молитися за мир.
0504.jpg
      Від імені Преосвященнішого Євсевія, правлячого епіскопа Шепетівської та Славутської єпархії, з вітальним словом виступив секретар протоієрей Василій, який привітав всіх присутніх і зазначив, що цей фестиваль приурочений материнству. Саме матір приділяє найбільше доброти своїм дітям.
     Пісня автора Віктора Ніколишена «Наша мама» виконав дитячий ансамбль Шепетівської дитячої музичної школи «Калуна’с Кіds».
0505.jpg
     Програму продовжили сестри Славутського благочиння Анна, Наталія та Анастасія  Мельничуки піснею «Заснув ставок». З авторською програмою про материнство виступив протоієрей Діонісій Буренко, який також відповів на численні запитання глядачів. Скрипаль Вадим Свінціцький виконав авторську композицію «Карпати молоді».
     У перерві глядачі могли ознайомитися з новинками православних видань та скуштувати бутерброди і поласувати солодкими гостинцями від спонсорів фестивалю серед яких була і Шепетівська Спілка ветеранів Афганістану.
     Після перерви народний аматорський колектив «Ретро» виконав пісню «Мамо, вечір догоря…». Бурхливими і тривалими оплесками глядачі привітали вихованку Тіни Кароль переможницю «Голос діти–3» Еліну Іващенко та пісні у її виконанні, а саме: «За високими горами», «Журавлі летять». «Про дитинство», «Ейфорія».
     Переможець вокального конкурсу «Голос країни – 7» протоієрей Олександр Клименко  виконав ряд пісень «Чорнобривці», «Від серця і душі», а також презентував кілька пісень зі свого нового альбому, зокрема пісню про тих, хто присвятив своє життя духовній роботі «Чернечий чин», а також пісню Анатолія Гребенщікова про небесне царство «Город золотой». Свій виступ отець Олександр завершив піснею про материнську любов «Дорога додому».
     Від організаторів фестивалю з благословення правлячого епіскопа Євсевія вручено подяки всім, хто долучився до проведення духовного пісенного заходу.
Володимир ПИПИЧ,
член Шепетівської СВА,
учасник бойових дій в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов