" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Міністру охорони здоров’я України З. С. Скалецькій Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40977566 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Міністру охорони здоров’я України З. С. Скалецькій Надрукувати Надіслати електронною поштою
Вельмишановна Зоряна Степанівна!

Як нам стало відомо, із засобів масової інформації, що на базі Державного закладу «Госпіталь ветеранів війни «Лісова Поляна» Міністерства охорони здоров’я України» розпочинає свою роботу Національний центр захисту психічного здоров’я для ветеранів «Лісова поляна».
1500.jpg
Звертаємо Вашу увагу на те, що це є єдиний всеукраїнський лікувальний заклад де ветерани війни – учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав, інваліди війни і члени сімей загиблих воїнів в тих війнах, а також воїни АТО/ООС мають змогу отримати кваліфіковане лікування, обстеження і консультування безоплатно (за рахунок бюджетних коштів, які передбачені на ці цілі), а також одночасно отримати високопрофесійне консультування в інших медичних і наукових центрах загальнодержавного рівня тобто таке лікування, яке гарантоване державою.
Підтримуючи і реалізуючи цю ініціативу – Держава позбавить права на одержання висококваліфікованого лікування багатотисячну категорію ветеранів війни і членів сімей загиблих воїнів, захисників України, яке гарантовано Конституцією України і Законами України.
Ми, ветерани війни, члени сімей загиблих воїнів – члени Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), пацієнти госпіталю, які проживаємо на території Дніпропетровської області засуджуємо таку не державницьку позицію і політику відносно ветеранів війни, звертаємось до Вас і просимо розглянути наше звернення і не допустити звуження змісту законного права ветеранів війни і членів сімей загиблих воїнів на висококваліфіковану загальнодержавну медичну допомогу.
Вимагаємо публічного розгляду нашого звернення і повідомлення про результати його розгляду в терміни передбачені законодавством України.
З повагою – Віктор ВОЛОШИН,
голова Дніпропетровського обласного об'єднання ветеранів Афганістану.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.