" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Славетні епохи України Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41041430 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Славетні епохи України Надрукувати Надіслати електронною поштою
    2 жовтня у Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця» Київська міська Спілка ветеранів Афганістану за сприяння Міністерства оборони України відкрила фотовиставку «Славетні епохи України».
0300.jpg
    На заході, присвяченому Дню захисника України, були присутні військові аташе, учасники бойових дій, представники Української Спілки ветеранів Афганістану, військові ліцеїсти та інші поважні гості.
0301.jpg
   – Цією виставкою ми розпочинаємо цикл заходів до Дня захисника України. За допомогою світлин хочемо розповісти суспільству про сучасну неоголошену війну і про захисників нашої країни. А також показати живі приклади того, що відбувається зараз у нашій державі. Герої на фотографіях не міфічні персонажі, а справжні патріоти, які живуть серед нас, – зазначив голова Київської міської Спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко під час офіційного відкриття виставки.
0302.jpg
     За його словами, багато ветеранів війни в Афганістані брали участь у бойових діях на сході України. З них 20, на превеликий жаль, не повернулися живими... Це хлопці, які у 2014–2015 роках були  у добровольчих батальйонах «Айдар», «Київська Русь», «Донбас».
0304.jpg
      Голова УСВА Сергій Червонописький привітав з відкриттям фотовиставки та подякував Київську міську Спілку ветеранів Афганістану за роботу.
0303.jpg
    – Завдяки цим фотографіям ми краще пізнаємо наших захисників Вітчизні, бачимо всі труднощі війни і пишаємося нашими героями, – сказав Сергій Васильович. – Приємно, що такі заходи кожного року відвідує багато людей, у тому числі і молодь — курсанти, ліцеїсти, учні шкіл. Адже ці виставки проводяться, в першу чергу, саме для них.
0305.jpg
    – Дуже важливо, що такі патріотичні заходи останнім часом відбуваються регулярно, адже вони є складовою нашої спільної перемоги, – зауважив начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Герой України генерал-майор Ігор Гордійчук.
      Запрошуємо на фотовиставку «Славетні епохи України», яка триватиме протягом двох тижнів.
Прес-служба УСВА.
Фото Євгена ШВАБА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.