" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Пісенне свято у Херсоні Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40993939 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Пісенне свято у Херсоні Надрукувати Надіслати електронною поштою
     У Херсонському Палаці молоді і студентів відбувся черговий XVІI Всеукраїнський конкурс-фестиваль військово-патріотичної творчості «Оберіг».
1600.jpg
1601.jpg
1602.jpg
1603.jpg
1604.jpg
     У програмі конкурсу взяли участь більш 50 виконавців із Миколаєва, Херсону,  Херсонської, Одеської, Запорізької і Черкаської областей, віком від 9 до 80 років.
1605.jpg
1606.jpg
1608.jpg
     Серед глядачів багато воїнів-«афганців»,  військовослужбовців, правоохоронців, ветеранів АТО та членів їхних сімей, підлітків та студентської молоді.
1609.jpg
1610.jpg
1611.jpg
     Головним надбанням фестивалю стало те, що зовсім юні хлопці й дівчата почали поповнювати свої репертуари не тільки творами про історію України, про її складний шлях до незалежності, але й про трагічні  події, які переживає сьогодні український народ.
1612.jpg
1613.jpg
1614.jpg
     Саме тому у виконанні учасників цьогорічного фестивалю лунало багато пісень і віршів, були хореографічні композиції, присвячені героям Небесної у нашої країни, тримають оборону у зоні АТО, тим самим захищаючи наш мирний спокій.
1615.jpg
     Не дивлячись на те, що метрів-виконавців «афганської» тематики не було, але апогеєм фестивалю стали виступи гостей авторів-виконавців учасників бойових дій в Афганістані Захара Кострова, Петра Бондарєва із Запорізської області і  Юрія Полякова з Миколаєва. Після їх виступів довго не змовкали овації та аплодисменти.
1616.jpg
1617.jpg
     Фестиваль «Оберіг спрямований на досягнення головної мети – патріотичне виховання молоді на прикладах мужності і героїзму воїнів-інтернаціоналістів, захисників України різних поколінь.
1618.jpg
1619.jpg
     Пісене свято відбулося за підтримки облдержадміністрації, облради, Української Спілки ветеранів Афганістану, колективу обласного Палацу молоді, зокрема, Алли Кашициної, Людмили Друзякіної, Олени Зв’ягіної. Важко уявити гідне проведення такого масштабного патріотичного заходу, що супроводжувалося не тільки якісними професійними характеристиками,  але й відмінним призовим фондом, який забезпечили міський виконком, громадські організації Херсонщини «Єдиний щит», обласна профспілка працівників ОВС і організація ветеранів Азово-Чорноморського управління Державної прикордонної служби України.
Прес-служба Херсонської обласної організації УСВА.
1620.jpg
1621.jpg
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.