" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «Афганці» Буковини зустрілися на Хотинщині Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40979119 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
«Афганці» Буковини зустрілися на Хотинщині Надрукувати Надіслати електронною поштою
      У Хотині на Буковині відбулося чергове вже четверте виїзне засідання правління Чернівецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
3000.jpg
3001.jpg
     У пам’ятника загиблим землякам-хотинчаиам в Афганістані, члени правління хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять, до меморіалу поклали квіти.
3002.jpg
3003.jpg
     Серед питань, які розглядалися під час зустрічі – це сприяння консолідації і координації зусиль для вирішення питань ветеранів війни. Першочергово розглянуто питання щодо виділення путівок і хто саме їх отримає.
3004.jpg
3005.jpg
    Розглянуто питання-звернення до районних рад щодо фінансування статутної діяльності організацій на 2020 рік. У цьому напрямку було визначено концепцію роботи і як організувати співпрацю з органами місцевого самоврядування. 
3006.jpg
3007.jpg
     Про планування заходів районних спілок на наступний рік голова організації Георгій Козьма зазначив, що спілка діятиме вже за попередньо визначеним планом, який обговорюється на кожному виїзному засіданні після висловлених пропозицій керівників районних спілок.
3008.jpg
     На завершення зібрання обговорено питання про ситуацію в Кельменецькому районі та було вирішено, що до 20 лютого 2020 року зібрати загальні збори для обрання нового керівника Кельменецької районної спілки УСВА, оскільки робота нинішнього очільника є незадовільною. 
     Голова Хотинської районної організації УСВА Сергій Трайчук прозвітував про діяльність спілки у районі та запросив до храму Олександра Невського, який знаходиться у Хотинській фортеці  для проведення поминальної панахиди за загиблими воїнами в Афганістані. Для двох ветеранів-«афганців» для лікування організовано фінансову допомогу. 
     Голова Чернівецької обласної організації УСВА Георгій Козьма подякував голові Сергію Трайчуку і Хотинської районної організації за роботу і гостинність.
Вячеслав ХАБАЙЛО.
Фото автора.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.