" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40990252 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні співвітчизники!

     3 грудня Україна разом із світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, серед яких багато воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів війни і Збройних Сил України, учасників бойових дій на сході країни.
0300.png
     На їх долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, нестерпну біль проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Вони не вимагають до себе жалю, тому що, як ніхто давно усвідомили що це шлях в нікуди. І для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити, бути потрібним в суспільстві і відчувати себе людьми. Адже ми всі рівні перед Богом.
     Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги.
      Захищаючи гідність інвалідів ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства. 
     Висловлюємо вдячність всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. 
     Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно бажаю вам витримки, щастя, здоров’я, оптимізму, миру та можливості втілити в реальності ваші плани і задуми.
З повагою – Сергій ЧЕРВОНОПИСЬКИЙ,
голова УСВА, інвалід війни в Афганістані першої групи.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.