" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Ми щодня маємо пам’ятати подвиг наших захисників Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40977184 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Ми щодня маємо пам’ятати подвиг наших захисників Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Напередодні відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулася зустріч керівництва області з представниками Хмельницької обласної організації УСВА.
1816.jpg
1817.jpg
      Вітаючи учасників зібрання, голова облдержадміністрації Д. Габінет відзначив, що такі зустрічі слугують гарним прикладом для молодого покоління, яке має пам’ятати про ті жертви, які були понесені і шанувати тих, хто є поруч з нами.
1818.jpg
1819.jpg
       «Сьогодні слово «війна» знову стало актуальним для нашої країни. І пригадуючи події, які мали місце у 80-ті роки і до сьогодні – це болюча рана, адже кожний четвертий, хто брав участь у бойових діях в Афганістані – українець, і кожний четвертий із тих, хто не повернувся – також українець. Ми маємо про це постійно пам’ятати», – наголосив Дмитро Анатолійович.
      Голова обласної організації Микола Приступа поінформував присутніх про діяльність членів організації, про співпрацю з обласною державною адміністрацією та обласною радою. 
      Було порушено питання дотримання соціальних гарантій для ветеранів війни і родин загиблих, в частині забезпечення медичною допомогою та пільговим проїздом, монетизацією комунальних послуг.
1820.jpg
       Активістам «афганського» руху було вручено Почесні грамоти облдержадміністрації.
      «Дорогі ветерани! Я дякую вам за ваш подвиг, громадянську позицію та за те, що не залишаєтеся байдужими до тих процесів, які відбуваються у нашій країні. Саме ви є першоосновою керівної ланки нашого громадянського суспільства. – сказав очільник області. – Своїм прикладом ви надихаєте молоде покоління куди вони мають рухатися. Ви з честю виконали свій обов’язок, стали гідним прикладом хоробрості, героїзму та мужності в тих гарячих подіях».
1821.jpg
      14 лютого в рамках проведення заходів відбулась зустріч активу  Хмельницької міської спілки ветеранів Афганістану, членів сімей загиблих з міським головою О. С. Симчишиним.
      15 лютого як в Хмельницькому і в усіх районних містах відбулося покладання квітів до пам'ятників полеглим в Афганській війні, вшанування  інвалідів та членів сімей загиблих.
Людмила АЛЄКСЄЄВА,
заступник голови Хмельницької обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.