" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Грошові допомоги із міського бюджету Калуша отримають понад вісімдесят «афганців» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41049298 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Грошові допомоги із міського бюджету Калуша отримають понад вісімдесят «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
     25 лютого члени виконавчого комітету Калуської міськради сьогодні, що на Івано-Франківщині прийняли рішення про виділення громадянам міста та сіл Калуської ОТГ одноразових грошових допомог.
     Як зауважила начальник управління соціального захисту населення Калуської міськради Любов Федоришин, цього разу відповідно до звернень і актів обстежень житлових умов допомоги виділяються 107 жителям міста та сіл, які увійшли до Калуської ОТГ. Суми допомог становлять від 200 гривень до 10 тисяч гривень. Більшість із них – на лікування.
     Окрім того, відповідно до прийнятого рішення із бюджету також виділять допомоги учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав, а також сім’ям загиблих і померлих «афганців» відповідно до звернення голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану. Зокрема по 1 тис. гривень отримають 3 сім’ї загиблих, по 500 гривень 16 сімей померлих та по 300 гривень 81 учасник бойових дій. Загальна сума допомог складає 238 тис. 815 гривень.
     Додамо, що на одноразові грошові допомоги у міському бюджеті цьогоріч передбачили 1 млн 100 тис. гривень. Наразі допомоги вже отримали 56 мешканців на 106 тис. 100 гривень. 
Сайт Калуської міськради.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.