" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Грошові допомоги із міського бюджету Калуша отримають понад вісімдесят «афганців» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41057041 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Боевое Братство
Грошові допомоги із міського бюджету Калуша отримають понад вісімдесят «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
     25 лютого члени виконавчого комітету Калуської міськради сьогодні, що на Івано-Франківщині прийняли рішення про виділення громадянам міста та сіл Калуської ОТГ одноразових грошових допомог.
     Як зауважила начальник управління соціального захисту населення Калуської міськради Любов Федоришин, цього разу відповідно до звернень і актів обстежень житлових умов допомоги виділяються 107 жителям міста та сіл, які увійшли до Калуської ОТГ. Суми допомог становлять від 200 гривень до 10 тисяч гривень. Більшість із них – на лікування.
     Окрім того, відповідно до прийнятого рішення із бюджету також виділять допомоги учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав, а також сім’ям загиблих і померлих «афганців» відповідно до звернення голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану. Зокрема по 1 тис. гривень отримають 3 сім’ї загиблих, по 500 гривень 16 сімей померлих та по 300 гривень 81 учасник бойових дій. Загальна сума допомог складає 238 тис. 815 гривень.
     Додамо, що на одноразові грошові допомоги у міському бюджеті цьогоріч передбачили 1 млн 100 тис. гривень. Наразі допомоги вже отримали 56 мешканців на 106 тис. 100 гривень. 
Сайт Калуської міськради.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.