" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У ЗАПОРІЖЖІ ВИРІШУЮТЬ ДОЛЮ ГОСПІТАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40993021 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
У ЗАПОРІЖЖІ ВИРІШУЮТЬ ДОЛЮ ГОСПІТАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Чи буде працювати госпітальне відділення в обласній клінічній лікарні? Відповідь на це питання вже більше місяця прагнуть отримати запорізькі ветерани.
1404.jpg
     Кажуть, у березні дізналися, що відділення закривають. Але вже на квітневій сесії облрада ухвалила протилежне рішення. Відповідний лист мали надіслати до обласної лікарні. Втім у медзакладі запевняють – ніяких документів щодо подальшої роботи відділення  не отримували, тому й не мають підстав для його поновлення.
     Ще місяць тому тут було госпітальне відділення для ветеранів війни, а тепер — кардіологія. Втім таким змінам радіють не всі пацієнти обласної лікарні. Ветерани Афганістану та рідні воїнів АТО розповідають: свого часу навіть ремонт робили за власний кошт, а тепер позбавлені можливості лікуватися та проходити  реабілітацію.
     Раніше в обладміністрації пояснювали: реорганізація пов’язана із недостатнім фінансуванням галузі та реформою медицини. Але вже у квітні на позачерговій сесії облради депутати проголосували за збереження госпітального відділення. Відповідний лист щодо ухваленого рішення спрямували до лікарні. Але там запевняють: ніяких документів не отримували.
     У Департаменті охорони здоров’я кажуть, головний лікар повинен надати розрахунок, в якому має зазначити всі потреби для відновлення роботи відділення. Після цього обіцяють забезпечити лікарню необхідним фінансуванням.
     В облраді зазначили: перевірять де, як і коли міг загубитися лист. Саме ж відділення за рішенням, яке ухвалили на сесії, буде працювати до кінця року. У майбутньому його планують передати на баланс іншого медзакладу.
Муніципальний телеканал м. Запоріжжя.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.