" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Сумські «афганці» допомагають медичним закладам області Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40978369 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Сумські «афганці» допомагають медичним закладам області Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Коронавірусна інфекція COVID-19 сколихнула весь світ і стала безпрецедентною бідою ХХІ століття. Кількість людей, які віч-на-віч зіткнулися з цією хворобою, станом на 17 квітня, сягає більше як 2 мільйони осіб.
1701.jpg
     Із перших днів запровадження в країні карантину Сумська обласна організація «Спілка ветеранів Афганістану» відреагувала на звернення голови УСВА Сергія Червонописького головам територіальних організацій. Ситуацію на Сумщині було взято на контроль, розпочалося активне сприяння в реалізації прийнятих державних і місцевих рішень щодо попередження нових загроз життю громадян.
     Голова СОО «СОВЕАФ» Анатолій Линник закликав виявляти громадянську дисципліну, контролювати свій стан здоров’я і самопочуття побратимів, підтримуючи мобільний зв’язок, і наголосив у разі вияву найменших симптомів терміново звертатися до медичних закладів, пам’ятаючи при цьому про права ветеранів на медичне та побутове обслуговування.
     Звичайно, обласна організація не залишилася й осторонь проблем закладів охорони здоров’я Сумщини. Анатолій Линник особисто звернувся до директора ТОВ «Галузевого підприємства «Промсервіс», яке неодноразово надавало допомогу ветеранам і родинам загиблих, з пропозицією виділити кошти на закупівлю захисних медичних костюмів та бахіл. Йшлося про 135 тисяч гривень – на півтисячі захисних комплектів для лікарень Сумщини.
     Сьогодні ініціатива голови СОО «СОВЕАФ» втілена в життя. Захисні костюми вже отримали на Роменщині, Директор «ГП «Промсервіс» Валерій Прядко (на знімку ліворуч) передав Сумській обласній інфекційній клінічній лікарні імені З. Й. Красовицького 100 захисних медичних костюмів. Ще понад 300 комплектів найближчим часом розподілять між іншими закладами охорони здоров’я.
     Сподіваємося на краще й пам’ятаємо: позиція небайдужості та взаємної підтримки – найкраща зброя в будь-якій боротьбі.
Прес-служба «СОВЕАФ».
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.