" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - До 30-ї річниці Української Спілки ветеранів Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41044553 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
До 30-ї річниці Української Спілки ветеранів Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ
Всеукраїнське дитяче патріотичне об’єднання
             Пріоритетним напрямком статутної діяльності Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) є патріотичне виховання молоді. З метою системної роботи з молоддю Правління УСВА під головуванням С. В. Червонописького прийняло рішення щодо заснування всеукраїнського молодіжного об’єднання. Організаційні заходи було доручено провести фанату роботи з молоддю Георгію Мальчину, якій на Конференції при заснуванні об’єднання був обраний його головою.
2315.jpg
2301.jpg
2302.jpg
                 Всеукраїнське дитяче патріотичне об’єднання «Майбутнє України»  зареєстровано у березні 1997 року. Голова об’єднання є членом Правління УСВА. До складу об’єднання входять більш ніж 50 клубів та центрів патріотичного виховання молоді, в яких щорічно займається близько 10000 дітей та підлітків. Осередки об’єднання створено в 20 областях України.
2303.jpg
              Основними завданнями об’єднання є: організація роботи з патріотичного виховання молоді, виховання молоді України на основі загальнолюдських принципів, підготовка юнаків до служби в Збройних силах України. Організації, що об’єдналися, мають багаторічний досвід виховної роботи.
2304.jpg
              Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на протязі більш 20 років направляє діяльність об’єднання «Майбутнє України».  Заходи ВДПО «Майбутнє України»  організуються і проводяться у активній взаємодії з Українською Спілкою ветеранів Афганістану.
2305.jpg
             ВДПО «Майбутнє України»  плідно співпрацює з Міністерством молоді і спорту України, іншими центральними та місцевими органами влади і місцевого самоврядування, перш за все у реалізації  спільних молодіжних програм. Інструкторський і тренерський склад об’єднання спрямовує свою діяльність на вдосконалення учбово-тренувального процесу і надання методичної допомоги іншим недержавним молодіжним патріотичним і спортивним клубам України. Широку допомогу в організації та проведенні цієї роботи надають  місцеві адміністрації, громадські організації.
2306.jpg
               В структурі Всеукраїнського патріотичного об’єднання «Майбутнє України» при обласних, міських, районних організаціях УСВА створені і діють військово-патріотичні клуби і об’єднання. Деякі з них – «Юний десантник» (м. Житомир), «Вулкан» (м. Черкаси) і «Школа мужності» (м. Київ) працюють вже більше двох десятиріч та стали координаційними та методологічними центрами з  військово-патріотичного виховання в системі ВДПО «Майбутнє України»,  напрацювали великий досвід в організації та проведенні військово-спортивних таборів, турнірів та змагань з рукопашного бою і військово-прикладного багатоборства, які проводяться щорічно.
2307.jpg
              Так, починаючи з 1990 року,  проводиться турнір з рукопашного бою серед курсантів військово-патріотичних клубів України,  міжнародні турніри з рукопашного бою «Чоловіча сповідь», «Соколята України», збори-змагання з військово-прикладного багатоборства. Традиційними стали проведення  літніх оздоровчих таборів, де курсанти військово-патріотичних клубів та об’єднань вдосконалюють свої навички у топографії, парашутній підготовці, підводному плаванню та рукопашному бою.
2308.jpg
             Протягом всього часу існування об’єднання його вихованці брали участь  в міжнародних змаганнях  різного рівня – від Чемпіонатів і Кубків Європи і Світу – до клубних змагань і рейтингових турнірів професійного спорту. Загалом більше ста вихованців ВДПО «Майбутнє України» представляли Україну у складі збірних команд та ставали переможцями і призерами цих турнірів.
2309.jpg
                З 1997 року спортивними організаціями і клубами, що входять до складу об’єднання підготовлено 6 заслужених майстрів спорту України,  17 майстрів спорту Міжнародного класу, кілька десятків майстрів спорту України, а десятки тисяч вихованців цих клубів обрали свій життєвий шлях – шлях активної, відповідальної, здорової, корисної суспільству людини.
2310.jpg
                ВДПО «Майбутнє України» має у своєму розпорядженні підготовлені кадри  для досягнення  таких результатів – серед тренерів, що працюють з вихованцями – 5 заслужених тренерів України та 4 заслужених працівники фізкультури  і  спорту України. Також об’єднання активно співпрацює з профільними спортивними федераціями України  –  федераціями боксу, кікбоксингу, рукопашного бою та оборонно-прикладних видів спорту.
2311.jpg
                  Щорічно близько 300 юнаків, вихованців військово-патріотичних клубів направляються військкоматами  для проходження служби в частини спеціального призначення, прикордонні, аеромобільні частини, Збройних сил України. За час проходження служби командування неодноразово висловлювало подяку керівництву військово-патріотичних клубів за відмінну підготовку вихованців. 
2312.jpg
              З травня 2014 року десятки вихованців добровільно стали на захист країни і стали учасниками найважчих бойових зіткнень з агресором. Багато з них з часом  заключили контракти та продовжують службу в різних підрозділах Збройних сил України.  Семеро вихованців загинули. 20 серпня 2014 року, захищаючи територіальну цілісність України,  загинув заступник голови УСВА, член правління ВДПО «Майбутнє України», Олег Іванович Міхнюк, якому було присвоєно почесне звання Герой України (посмертно).  Починаючи з 2014 року збір-турнір вихованців «Соколята України», що традиційно проводиться на базі Житомирського  військового інституту ім. С. П. Корольова, присвячується  його пам’яті і носить  його ім’я.
2313.jpg
2314.jpg
          ВДПО «Майбутнє України» виховує молодь на прикладах мужності, відданості Батьківщині, виконання службових обов’язків ветеранів Другої світової війні, Афганської війни і сучасних учасників бойових дій по захисту незалежності і територіальної цілісності України.
Прес-служби УСВА і ВДПО «Майбутнє України».
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.