" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Зустріч «афганців» Одещини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40981687 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Зустріч «афганців» Одещини Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Нещодавно відбулося засідання правління Біляївської районної організації УСВА на Одещині, яке провів її голова О. Е. Авакян.
1800.jpg
     Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять напередодні померлих члена УСВА із Ясьок М. Третьяка і мами загиблого воїна в ДРА М. І.  Іпатьєвой.
      Розглянуто організаційні питання, зокрема, включення до складу правління голів Великодальницької і Маяківської первинних організацій М. І. Веприцького і П. Я. Суровкова. 
       З коротким оглядом громадсько-політичного життя в країні і світі виступив член правління, голова Августівського первинного осередку УСВА В. М.  Кожевніков. 
      «Афганці» обговорили питання соціального захисту ветеранів війни і родин загиблих: пільги на комунальні послуги, забезпечення санітарно-курортним лікуванням, стан медичної реформи. Проаналізовано заходи з нагоди відзначення 75-ї річниці Перемоги, відвідання дітей-сиріт Центру соціально-психологічної реабілітації, що у селі Троїцьке. Вирішено питання щодо матеріальної допомоги членам організації і вдові загиблого в ДРА, спільна з адміністрацією «Такси Е-95» підтримка продуктовими наборами особливо нужденних воїнів-інтернаціоналістів. Під час звіту було наголошено на тому, що вже узгоджено списки на отримання матеріальної допомоги на покращення соціально-побутових умов до КУ «Стратегія життя».
      Жвавою видалася розмова стосовно недопущення закриття госпіталю «Лісова поляна». 
      Члени правління не залишили без уваги обговорення  законопроект №3407 від 29.04. 2020 року «Про статус ветеранів та членів сімей загиблих (померлих) захисників України та ветеранів». Його прийняття обмежить права та отримання пільг воїнів-інтернаціоналістів. Тому було вирішено доручити президії правління підготувати звернення до депутата Верховної Ради С. Колебошина про захист інтересів учасників бойових дій на території інших держав.
      Затверджено план роботи на майбутнє, зокрема, спілчани братимуть активну участь в об’єднанні п’яти нових громад та утворенні первинних організацій УСВА в рамках ОТГ. 
      Головним визначено продовжувати працювати на захист і підтримку побратимів та їхніх сімей у рамках своїх повноважень.
       Присутні заслухали інформацію від  начальника районного підрозділу і лабораторії СЕС Т. А. Салтановської про стан коронавірусу в районі та області, а також заходи які вживаються по недопущенню розповсюдження інфекційної хвороби.
Прес-служба Одеської обласної організації УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.