" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Привітання голови УСВА С. В. Червонописького Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41057981 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Боевое Братство
Привітання голови УСВА С. В. Червонописького Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дорогі бойові друзі!
Шановні сім’ї наших полеглих побратимів!
     Від імені Правління УСВА сердечно вітаю бойових побратимів, ваших рідних і близьких з 30-ю річницею заснування і плідної діяльності найбільш потужного і структурованого громадського об’єднання ветеранів війни – Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
2400.jpg
     За ці 30 років Спілка пройшла тернистий шлях становлення і набуття авторитету. Зроблено багато з увічнення пам’яті загиблих і померлих бойових друзів, у створенні законодавчої бази, у соціальному захисті інвалідів війни, учасників бойових дій, родин загиблих, у міжнародних відношеннях з іншими ветеранськими організаціями, у військово-патріотичному вихованні молоді, у волонтерській роботі тощо. 
     За роки своєї діяльності ми не завжди знаходили порозуміння з державою, тому Спілка не раз організовувала акції протесту біля урядових приміщень як в столиці, так і в обласних центрах. Зараз в країні тривають медична, пенсійна реформи, монетизація пільг, які порушують права і гарантії ветеранів війни і сімей загиблих, погіршують їхнє життя. Ми знову змушені налаштовувати вас на боротьбу. 
     Єдиним критерієм плідної діяльності Української Спілки ветеранів Афганістану може бути тільки рівень покращання ветеранського життя. А відзначення ювілею нашої Спілки повинно бути передусім стимулом для активізації нашої діяльності.
      Шановні бойові друзі, родини загиблих побратимів! Бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, подальших успіхів у зміцненні ветеранського руху в країні, а головне – миру і злагоди в суспільстві.
З глибокою  повагою – Сергій ЧЕРВОНОПИСЬКИЙ,
голова УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.