" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Засідання колегії департаменту Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40989227 Відвідувачів
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Засідання колегії департаменту Надрукувати Надіслати електронною поштою
       Під головуванням заступниці голови Вінницької обласної державної адміністрації Наталі Заболотної  відбулося засідання колегії департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА стосовно актуальних питань діяльності у І півріччі 2020 року.
1602.jpg
Обговорено питання приведення у відповідність до норм розподіл житлової площі інтернатних установ системи соціального захисту населення області.
Членами колегії розглянуто питання підготовки до стабільної роботи підвідомчих установ і організацій в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.
 Розглянуто можливість поселення особи похилого віку до геріатричного будинку інтернату.
На засіданні, з інформацією виступив член колегії, голова обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Петро Кирилішин, який відзначив, що 25 червня 2020 року виповнюється 30 років з дня створення та плідної діяльності, на користь незалежної України, громадського об’єднання ветеранів Афганської війни – Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Вінницька обласна Спілка ветеранів війни в Афганістані була зареєстровано Правлінням УСВА 30 жовтня 1990 року.
Звертаючись до членів колегії, а це представники облдержадміністрації, депутатського корпусу обласної ради, департаменту соціальної і молодіжної політики та освіти і науки облдержадміністрації, головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Петро Кирилішин підкреслив про необхідність проведення в області заходів з нагоди цієї події, а саме виділення коштів на придбання житла для учасників бойових дій в Афганістані, надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих в Афганістані, оновлення експозицій в музеях і кімнатах пам’яті,  присвячених війні в Афганістані, відзначення активістів громадського ветеранського «афганського» руху на Вінниччині.
        Члени колегії погодилися, що у зв’язку з обмеженнями, пов’язаними з карантинними заходами, урочистості треба провести у жовтні-листопаді 2020 року.
Прес-служба Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.