" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Дотримуються меморандуму про співпрацю Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41047320 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Дотримуються меморандуму про співпрацю Надрукувати Надіслати електронною поштою
22 липня заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лесков, заступник голови облдержадміністрації Оксана Ситницька провели зустріч з активом громадських організацій ветеранів Афганістану.
2400.jpg
На засіданні були присутні керівники департаментів, управлінь облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, які відповідають за питання забезпечення прав і гарантів інвалідів війни та учасників бойових дій.
Голова Хмельницької обласної організації УСВА Микола Приступа (на знімку) інформував присутніх про співпрацю членів організації з обласною владою. Також було порушено питання дотримання соціальних гарантій: забезпечення медичною допомогою, пільговим проїздом, забезпечення учасників бойових дій житлом, медичне обслуговування і санаторно-курортне лікування, фінансова підтримка діяльності громадських організацій ветеранів Афганістану і більш широке залучення їх членів до заходів з військово-патріотичного виховання молоді тощо.
Водночас Микола Приступа заначив, шо воїни-інтернаціоналісти не стоять осторонь, а активно беруть участь в антитерористичній операції і  волонтерському русі.
Учасники зустрічі, а це і члени обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, і представники міських і районних осередків громадських організацій, мали змогу безпосередньо поставити запитання відповідним спеціалістам і отримати на них відповіді, а також заслухати коментарі щодо змін у законодавстві.
2401.jpg
Валерій Лесков наголосив, що в пріоритеті обласної влади залишається виконання умов підписаного два роки тому тристороннього меморандуму про співпрацю.
– Забезпечення гідного рівня життя учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів сімей загиблих, створення належних умов для їх життєдіяльності, шанобливе ставлення, необхідність посилення якісної системи соціального захисту – така мета підписаної угоди. І саме цього влада зараз намагається дотримуватись, – зазначив Валерій Лесков.
За результатами зустрічі відповідними структурними підрозділами ОДА будуть опрацьовані й узагальнені дані по області і в розрізі окремих територій щодо проблемних питань, які порушувалися в ході спілкування. І уже далі прийматимуться відповідні рішення, спрямовані на розв’язання таких проблем.
Сайт Хмельницької обласної ради.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.