" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Дотримуються меморандуму про співпрацю Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41015879 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Дотримуються меморандуму про співпрацю Надрукувати Надіслати електронною поштою
22 липня заступник голови Хмельницької обласної ради Валерій Лесков, заступник голови облдержадміністрації Оксана Ситницька провели зустріч з активом громадських організацій ветеранів Афганістану.
2400.jpg
На засіданні були присутні керівники департаментів, управлінь облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, які відповідають за питання забезпечення прав і гарантів інвалідів війни та учасників бойових дій.
Голова Хмельницької обласної організації УСВА Микола Приступа (на знімку) інформував присутніх про співпрацю членів організації з обласною владою. Також було порушено питання дотримання соціальних гарантій: забезпечення медичною допомогою, пільговим проїздом, забезпечення учасників бойових дій житлом, медичне обслуговування і санаторно-курортне лікування, фінансова підтримка діяльності громадських організацій ветеранів Афганістану і більш широке залучення їх членів до заходів з військово-патріотичного виховання молоді тощо.
Водночас Микола Приступа заначив, шо воїни-інтернаціоналісти не стоять осторонь, а активно беруть участь в антитерористичній операції і  волонтерському русі.
Учасники зустрічі, а це і члени обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, і представники міських і районних осередків громадських організацій, мали змогу безпосередньо поставити запитання відповідним спеціалістам і отримати на них відповіді, а також заслухати коментарі щодо змін у законодавстві.
2401.jpg
Валерій Лесков наголосив, що в пріоритеті обласної влади залишається виконання умов підписаного два роки тому тристороннього меморандуму про співпрацю.
– Забезпечення гідного рівня життя учасників бойових дій, осіб з інвалідністю, членів сімей загиблих, створення належних умов для їх життєдіяльності, шанобливе ставлення, необхідність посилення якісної системи соціального захисту – така мета підписаної угоди. І саме цього влада зараз намагається дотримуватись, – зазначив Валерій Лесков.
За результатами зустрічі відповідними структурними підрозділами ОДА будуть опрацьовані й узагальнені дані по області і в розрізі окремих територій щодо проблемних питань, які порушувалися в ході спілкування. І уже далі прийматимуться відповідні рішення, спрямовані на розв’язання таких проблем.
Сайт Хмельницької обласної ради.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.