" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Координаційна рада, яка сприятиме співпраці органів виконавчої влади і ветеранських гром. орг. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40993391 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Координаційна рада, яка сприятиме співпраці органів виконавчої влади і ветеранських гром. орг. Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Під головуванням голови Чернігівської обласної Організації ветеранів України Анатолія Скуратовича відбулося друге засідання робочої групи по підготовці і розробці «Положення про Координаційну раду ветеранських громадських організацій України в Чернігівській області».
0700.jpg
     Ініціатором та розробником проекта Положення стала Чернігівське обласне відділення УСВА. Створення такої Координаційної ради  сприятиме співпраці органів виконавчої влади і ветеранських громадських організацій по комплексному вирішенню проблем ветеранів війни і членів сімей загиблих захисників України, врахування їх  думки під час реалізації державної політики, формування та реалізації місцевих ініціатив.
0701.jpg
     У засіданні взяв участь народний депутат України по 206-у виборчому округу Олег Семінський, який підтримав ініціативу ветеранів і відповів на запитання і пропозиції ветеранського активу.
     Про готовність співпрацювати з Координаційною радою виступив заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Андрій Подорван і директор Департаменту соціального захисту населення  Олег Русін.
0702.jpg
     Учасники робочої групи внесли відповідні зміни до Положення про Координаційну раду та прийняли рішення про проведення установчих зборів громадських ветеранських організацій області.
Станіслав ВІХРОВ,
заступник голови Чернігівського обласного відділення УСВА.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.