" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На Вінниччині урочисто зустріли учасників велопробігу ветеранів війни Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41041440 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
На Вінниччині урочисто зустріли учасників велопробігу ветеранів війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
       19 серпня, до Вінниці прибули учасники ветеранського велопробігу «Вшануємо пам’ять захисників України».
2600.jpg
Велопробіг за маршрутом Ужгород – Маріуполь приурочений до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що вже традиційно відзначається у нашій державі 29 серпня.
«Програма велопробігу включає відвідання пам’ятних місць та вшанування пам'яті усіх загиблих захисників України, зустрічі з ветеранами АТО/ООС, учасниками бойових дій в Афганістані, а також молоддю. У першу чергу, це патріотичний захід, що спрямований на виховання національно свідомого покоління українців», – зазначив головний спеціаліст відділу Міністерства України у справах ветеранів у Вінницькій області Олег Дмитрійчук.
2601.jpg
«Наш велопробіг – це нагода показати, що таке ветеранський спорт та спортивна реабілітація, а також продовжувати створювати позитивний образ ветерана війни. Ми дуже вдячні Міністерству у справах ветеранів України за підтримку такої ініціативи та сподіваємося, що кількість подібних патріотичних заходів з часом у нашій країні буде лише зростати», – відзначив начальник відділу Міністерства у справах ветеранів у Закарпатській області, учасник бойових дій в Афганістані, керівник велопробігу Іван Балашов.
2602.jpg
Повний маршрут ветеранського велопробігу включає у себе такі міста як Ужгород – Стрий – Тернопіль – Хмельницький – Вінниця – Житомир – Лубни – Полтава – Дніпро – Запоріжжя – Бердянськ – Маріуполь. Серед спортсменів – двоє учасників війни в Афганістані та двоє учасників АТО/ООС.
2603.jpg
Голова Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) Петро Кирилішин подарував учасникам велопробігу фотоальбом «Вони пройшли крізь вогонь», що розповідає про події Афганської війни (1979-1989).
Також учасники велопробігу отримали на згадку про Вінницьку область презентаційну книгу «Вінницький край у світлинах», яка демонструє історію та культуру Вінниччини від давнини до сучасності.
2604.jpg
Учасники ветеранського велопробігу, представники обласної державної адміністрації, відділу Міністерства України в справах ветеранів у Вінницькій області вшанували пам'ять усіх загиблих захисників України покладанням квітів до пам’ятного знаку Героїв Небесної Сотні та загиблим Героям АТО, до меморіальної дошки загиблим захисникам України біля Спасо-Преображенського кафедрального собору Православної церкви України, а також до пам’ятника  воїнам, які загинули під час війни в Афганістані, що  у центральному міському парку.
Прес-служба Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.