" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Спортивний турнір ветеранів «афганців» у Тернівці Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40986629 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Спортивний турнір ветеранів «афганців» у Тернівці

25-01.jpg

19 грудня 2020 року, саме в день вшанування пам’яті святителя Миколая, чудотворця, в м. Тернівка Дніпропетровської області, на спортивній базі Тернівського професійного гірничого ліцею пройшов традиційний спортивний турнір серед ветеранів війни в Афганістані Західно-Донбаського регіону. У турнірі приймали участь чотири команди ветеранів «афганців» м. Тернівка «Афганець» та «Афганець 2»; м. Павлограда і Павлоградського району. Ветерани «афганці» змагались у трьох спортивних дисциплінах: фут-зал (міні-футбол у спортивній залі); більярд та настільний теніс (або «пінг-понг»). Зважаючи на карантинні заходи програма спортивного турніру була зменшена до мінімально можливого рівня і це ще більше підлило спортивних емоцій у багаття змагань. На спортивних майданчиках сивочолі ветерани-спортсмени показували найкращі сторони своєї майстерності, усі спортивні двобої пройшли у запеклій, дружній боротьбі.

25-02.jpg

Враховуючи те, що спортивний турнір проходив напередодні річниці введення радянських військ до Афганістану, учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять своїх полеглих бойових побратимів.

Перед початком спортивного турніру тернівські ліцеїсти влаштували ветеранам-спортсменам невеличку концертну програму.

25-03.jpg

Голова Дніпропетровського обласного об’єднання УСВА Віктор Волошин подякував усім учасникам і організаторам турніру, вручив переможцям і призерам кубки і медалі.

Почесне третє місце посіла команда ветеранів м. Павлограда, на другому місці команда «Афганець 2» із м. Тернівка, а головний приз турніру виграла команда «Шторм» із с. Богуслав Павлоградського району.

25-04.jpg

Організатори турніру висловлюють щиру вдячність директору ліцею Сайфієву Олександру Федоровичу та заступнику директора ліцею з навчально-виховної роботи Тюкіній Владиславі Олександрівні за надану допомогу і підтримку при проведенні турніру.

Олег Кривошея
Голова Тернівської Спілки воїнів-інтернаціоналістів УСВА

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.