" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ПАМ'ЯТАЄМО МУЖНЬОГО ОФІЦЕРА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41041253 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Надрукувати Надіслати електронною поштою

ПАМ'ЯТАЄМО МУЖНЬОГО ОФІЦЕРА

20 лютого на базі Волинського ліцею імені Нестора Літописця в м. Кременець на Тернопільщині відбувся традиційний ХІІІ турнір з волейболу, присвячений пам'яті мужнього офіцера лейтенанта Віталія Осецького, який героїчно загинув в Афганістані 19 березня 1985 року при виконанні бойового завдання. За мужність, сміливість і відвагу посмертно нагороджений орденом Червоної Зірки. Віталій був випускником цього навчального закладу, в якому щорічно проводиться турнір його пам'яті.

В урочистих заходах відкриття турніру прийняли участь начальник відділу сім'ї, молоді і спорту Кременецької міської ради Станіславенко А.В., директор ліцею Мишко В.І., ветерани-афганці, учасники бойових дій АТО/ООС, педагогічний колектив та учні ліцею. Виступаючі відзначили важливість проведення таких заходів, їх патріотичне і виховне значення для молодого покоління та побажали учасникам спортивних перемог і позитивних емоцій.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих воїнів-афганців, героїв Небесної сотні та всіх воїнів, які загинули при захисті незалежності і суверенітету України. Учні ліцею поклали квіти до пам'ятного знаку "Борцям за волю України".

В турнірі взяли участь шість команд, кожна з яких проявила волю до перемоги, спортивний характер та спортивне вміння. Перемогу виборола команда Волинського ліцею імені Нестора Літописця, друге місце посіла команда Лідихівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, третє - Вишнівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Другий раз поспіль взяв участь у турнірі як гравець родич полеглого героя Дмитро Осецький. Кращим гравцям турніру в різних номінаціях вручені пам'ятні статуетки. Команда переможець нагороджена перехідним кубком, команди призери отримали дипломи, медалі, кубки та солодкі подарунки.

26-01-01.jpg

26-01-02.jpg

26-01-00.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.