" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «За громадянську мужність» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41039481 Відвідувачів
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Редакцію газети «Голос України» нагородили відзнакою «За громадянську мужність»

Правління Української спілки ветеранів Афганістану вшанувало редакцію газети «Голос України» та групу її співробітників, які вже багато років активно готують дуже якісні друковані та фотоматеріали на ветеранську тематику.

09-01-00.jpg

Видання Верховної Ради України вже не одне десятиліття змістовно висвітлює питання життєдіяльності всіх збройних формувань України. Тут можна знайти повну картину подій у сфері оборони і безпеки: оперативну інформацію, аналітику, ексклюзивні коментарі, інтерв’ю, фоторепортажі тощо. Голова УСВА Сергій Червонописький (на знімку) зазначив: парламентська газета традиційно відзначається своєю мудрістю. До того ж вона одна з небагатьох, яка ніколи не забуває писати про те, як і чим живуть не лише наші молоді ветерани війни, а й ветерани старшого покоління, чим займаються їхні громадські організації, яку користь вони приносять державі та як вона дбає про них.

«Голос України» упродовж останніх років багаторазово писав про діяльність найчисленнішої в країні ветеранської організації — УСВА. Часопис достовірно розповідає про Афганську війну та участь у ній українців, миротворчі операції наших воїнів за кордоном. Одразу згадуються різножанрові публікації про роль високодосвідчених воїнів-афганців у підготовці молодих захисників України, батьків — воїнів-інтернаціоналістів, які разом із сином, а то й донькою, одними з перших пішли боронити державу на сході, неоціненний внесок військових медиків, які раніше пройшли Афган, у порятунок життя поранених бійців у районі АТО/ООС... Не забуті унікальні підручники УСВА з тактики бою та польової медицини, що користуються великим попитом в особового складу спецпідрозділів різних відомств.

Багато писалося про те, як з якогось осередку УСВА до бійців із підшефного підрозділу в районі проведення ООС виїздить вантажівка з волонтерською допомогою — продуктами, домашніми смаколиками, пічками, теплими речами... Або ж воїни-афганці повертають армійцям власноруч капітально відремонтовану одиницю техніки...

Сергій Червонописький висловив редакції величезну вдячність за інформаційну підтримку самовідданої роботи ветеранських організацій. Правління УСВА високо оцінило творчу роботу не лише окремих журналістів «Голосу України», а й редакції загалом! Відтак її нагороджено медаллю «За громадянську мужність»!

Головному редактору Анатолію Горлову було вручено медаль «За заслуги» І ступеня. А авторам численних публікацій про учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав, а також у районі АТО/ООС Ользі Вауліній, Олександру Пекному та Андрію Нестеренку — медаль «За заслуги» ІІІ ступеня.

Нехай і надалі ветеранська тематика буде для ЗМІ завжди в центрі уваги!

Прес-служба УСВА.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.