" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Інформація про ХІІ звітно-виборчу конференцію Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


40992698 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Інформація про ХІІ звітно-виборчу конференцію

27 лютого 2021 року відбулася ХІІ звітно-виборчої конференція Херсонської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

10-01-00.jpg

Із-за карантинних обмежень та рішення Президії  від 31 листопада 2020 року була обмежена квота делегатів. На конференцію прибуло 50 делегатів з 56 обраних і 7 запрошених (Начальник відділу Міжрегіонального відділу  у Херсонській області Міністерства у справах ветеранів України Любченко Ю.С., 2 представники Миколаївської обласної і районної організацій УСВА, голова Херсонської обласної організації Політичної «Партії ветеранів Афганістану» Мухригін Б.В., та інші

Традиційно відкрили конференції Гімном України. Головуючий конференції заступник голови Херсонської обласної організації УСВА Білий В.М. і всі присутні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять, тих голів організацій УСВА, які очолювали організації протягом 20 років і пішли у вічність.  Це - голова  Новокаховської міської Спілки ветеранів Афганістану «Пам’ять» Чертков Павло Васильович і голова Херсонської обласної організації УСВА Столяр Володимир Пилипович.

Заслухали  звіт Правління і ревізійної комісії за попередні п’ять років. Конференція пройшла на високому організаційному рівні. Прийняли  постанову конференції, в якій сформовані основні напрямки діяльності на наступні 5 років та завдання на поточний рік. Роботу Правління делегати оцінили – «задовільно» і затвердили звіт ревкомісії.

Щоб увіковічити пам’ять Володимира Пилиповича Столяра, за ініціативою В.М.Білого,  на передодні, 15 лютого 2021 року була відкрита меморіальна дошка на будинку, де розташований офіс обласної організації і на робочому місці помер. Делегати конференції запропонували затвердити Почесним головою обласної організації В.П.Столяра, крім того затверджено «Перехідний кубок на кращу організації в пам'ять В.П.Столяра» та турнір з волейболу, який був заснував ним. За результатами минулих років перехідний кубок на кращу організації в пам'ять В.П.Столяра отримала Генічеська районна організація УСВА, голова – Приходько В.С.

Делегати  запропонували висунути і підтримати на посаду голови Херсонської обласної організації УСВА кандидатуру Білого В.М., який багато зробив з питань увіковічуванні пам’яті загиблих воїнів в містах і районах області, популяризував «афганський» рух,  надавав фінансову підтримку побратимам при лікуванні. Делегати одноголосно обрали головою Херсонської обласної організації УСВА Білого Володимира Миколайовича. Обрали Правління у складі 29 чоловік, Президії – 9 чоловік, ревізійну комісії – 3 чол.

На завершенні голова ХОО УСВА вручив відомчі нагороди від голови УСВА та Почесні грамоти від голови обласної ради. Крім того, заступник голови ХОО УСВА,  Голова ради «Всеукраїнської організації ветеранів прикордонників Азово-Чорноморського регіону», капітан І рангу Перерва В.М. вручив символ влади, звитяги, честі, мудрості, відваги  голові ХОО УСВА полковнику Білому В.М. Делегати щиро привітали свого керманича і побажали продовжити добрі традиції започатковані попереднім головою ХОО УСВА Столяром В.П., міцного здоров’я, творчого натхнення в громадській діяльності.

10-01-01.jpg

10-01-02.jpg

10-01-03.jpg

10-01-04.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.