" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - АФГАНЦІ ЧЕРНІГОВА ПРИВІТАЛИ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ КРАСИ ТА ЖІНОЧНОСТІ – 8 БЕРЕЗНЯ! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41050961 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Надрукувати Надіслати електронною поштою

АФГАНЦІ ЧЕРНІГОВА ПРИВІТАЛИ ЖІНОК ЗІ СВЯТОМ КРАСИ ТА ЖІНОЧНОСТІ – 8 БЕРЕЗНЯ!

Все найдорожче, що є в нашому житті – щастя, радість, надія, любов пов'язано з ЖІНКОЮ, чарівний образ якої живе в серці і долі кожного: відчуттям тепла і ласки ніжних маминих рук, благодаттю бабусиної молитви, незабутніми почуттями першого кохання, вірністю дружини, довірливими обіймами дочок і внучок. З ледь відчутним першим весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, яке освітлюється чарівністю жіночності, пробудженням життя, трепетним очікуванням чогось нового і радісного. Цей день несе у світ ніжність і красу. За доброю традицією, напередодні цього першого і самого прекрасного весняного свята у Чернігівській міській організації ветеранів Афганістану по-домашньому у сімейному колі привітали жінок – учасниць бойових дій, матерів, членів сімей та вдів військовослужбовців, які загинули в Афганістані.

Очільник міської організації ветеранів Афганістану Анатолій КИРИЛЮК та заступник голови Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Віктор ГНАТЮК разом з побратимами-афганцями привітали ЖІНОК зі святом і подякували їх за стійкість та оптимізм, побажали здоров'я, щастя, благополуччя та миру, і щоб усмішки завжди прикрашали їхні обличчя. Адже, саме ЖІНКИ вселяють в нас чоловіків впевненість і силу, надихають на подвиг, і в той же час роблять нас м'якше і краще, створюють гармонію і затишок, дарують життя і любов. І при всьому цьому, не дивлячись ні на які труднощі, вони гідно ростять дітей та онуків, вкладаючи в них такі поняття, як сердечність, честь, вірність, доброта і великодушність, любов до Батьківщини. Вони виховують їх на прикладах своїх чоловіків і синів – героїв, які з честю виконали свій військовий обов'язок.

Весь захід був пронизаний надзвичайно теплою атмосферою та найсвітлішими емоціями. Бо шанування ЖІНКИ-МАТЕРІ ─ один з найсвятіших обов’язків кожної людини, адже вона нас зростила, виховала, навчила добру і впродовж всього життя леліє та любить. Слово «МАМА» з нами завжди – воно росте разом з дитям тихо, як тихо ростуть дерева, сходить Сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука. Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «МАМА», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась МАТИ. Це мить і це вічність, бо МАМА живе з нами вічно.

По завершенню заходу усім ЖІНКАМ були вручені подарунки, як прояв вдячності за тепло, ласку та ніжність. Чим більша наша любов до МАТЕРІ, тим світліше і радісніше наше життя!

Учасник бойових дій в Афганістані
Володимир БЄЛЯЄВ.

17-04-00.jpg

17-04-01.jpg

17-04-02.jpg

17-04-03.jpg

17-04-04.jpg

17-04-05.jpg

17-04-06.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.