" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Пам’ятник Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41040721 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Верхньодніпровську місцева влада, голова УСВА та силовики Дніпропетровщини урочисто відкрили пам’ятник «Загиблим в Афганістані, захисникам України»

29-01-00.jpg

26-го червня у Верхньодніпровську місцева влада, голова УСВА і місцеві силовики урочисто відкрили пам’ятник «Загиблим в Афганістані, захисникам України». У заході брали участь керівництво міста та району, голова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький, учасники бойових дій в Афганістані – нині обидва генерали й керівники обласних ГУ: Національної поліції  – Анатолій Щадило, ДСНС – Андрій Кульбач. А ще були присутні обласний військовий комісар Анатолій Пікало, начальник відділу Мінветеранів Олексій Корж, очільники обласної і місцевих організацій УСВА.

Міський голова Геннадій Лебідь у своїй промові зазначив: «Битви закінчуються, а історія вічна. Пішла в історію й Афганська війна. Але в пам’яті людській їй ще жити довго, тому що вона написана кров’ю солдатів і сльозами матерів. Покоління, обпалене її вогнем, як ніхто засвоїло військові та моральні уроки цієї війни. Нехай же гірка пам'ять про неї буде нагадуванням майбутнім поколінням про те, яке це щастя -- жити під мирним небом!».

А Сергій Червонописький вручив заслужені відзнаки УСВА групі ветеранів Афганістану та АТО/ООС, художнику-архітектору Петру Маковецькому, голові Асоціації сільгоспробітників Верхньодніпровської громади Івану Романцю тощо.

Прес-служба УСВА

 29-01-01.jpg

29-01-02.jpg

29-01-03.jpg

29-01-04.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.