" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Двадцять друга річниця створення ліцею Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41017355 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Двадцять друга річниця створення ліцею

16 вересня у Закарпатському обласному ліцеї з ПВФП ім. Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради ліцеї відбулись урочисті заходи з нагоди двадцять другої річниці від дня його створення. Начальником ліцею є полковник Юрій Захаров. За традицією та на запрошення керівника ліцею, на святі присутні високоповажні гості – представники влади та силових структур, ветерани війн, випускники ліцею. Запрошені щиро привітали всіх з річницею створення Закарпатського обласного ліцею  та вручили грамоти педагогічному колективу та кращим ліцеїстам.

Найважливіша частина свята – вручення погонів та беретів,  складання Клятви. До виконання почесної місії вручення погонів долучилися гості, батьки, та курсанти - випускники навчального закладу.

Начальник ліцею-інтернату полковник Юрій Захаров привітав особовий склад ліцею із святом та зазначив: «Сьогодні у нашому ліцеї свято. Згадуючи Афганістан, ми усвідомлюємо скільки біди та горя принесло афганське десятиріччя у домівки наших земляків, скільки  молодих солдат повернулися додому каліками чи з глибокими душевними ранами і скільки їх полягло. Цю сторінку нашої історії мають знати наші діти та онуки.

Хочу висловити найщиріші вітання ветеранам, учасникам бойових дій, військовослужбовцям, усім воїнам, які сьогодні  надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу, та вшанувати всіх, хто носить високе звання Захисника України. Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.»

Після вручення погонів та клятви ліцеїста, другокурсники продемонстрували перший комплекс рукопашного бою та комплекс зі зброєю. Цей святковий день залишить у наших серцях незабутній спогад.

20-01-00.jpg

20-01-01.jpg

20-01-02.jpg

20-01-03.jpg

20-01-04.jpg

20-01-05.jpg

20-01-06.jpg

20-01-07.jpg

20-01-08.jpg

20-01-09.jpg

20-01-10.jpg

20-01-11.jpg

20-01-12.jpg

20-01-13.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.