" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Турнір по тенісу. Ковель. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41015395 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Турнір по тенісу. Ковель.

З 3 по 5 листопада в спортивному залі клубу настільного тенісу «Патріоти Волині»' пройшов турнір з тенісу настільного серед юнаків і дівчат, присвячений вшануванню пам'яті учасників бойових дій. Цей турнір був організований Ковельською міськрайонною спілкою ветеранів війни в Афганістані  та інших державах разом з міськім відділом фізичної культури, спорту та молоді.

В змаганнях прийняло участь більше тридцяти  дітей, які  були поділені на чотири вікових групи. Організатори змагань, суддівська колегія виконали всі вимоги та протиепідемічні заходи , які діють під час карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Напружена спортивна боротьба за перемогу точилася у всіх вікових групах. Всі хотіли перемогти. На підведення підсумків змагання, урочисте нагородження переможців прийшли голова Ковельськоі місьрайонноі організації Українського спілки ветеранів Афганістану  (воїнів –інтернаціонаалістів ) Микола Іванович Савосюк та депутат Ковельськоі міськоі ради, заступник Ковельського об'єднання ветеранів та волонтерів АТО/ООС Володимир Шпіка, які  нагадали молоді про важливість  знати та  пам'ятати  історію своєї Вітчизни, віддавати  шану загиблим та живим учасникам бойових дій, всім, хто захищав і захищає зараз свою Батьківщину.

Ветерани ЗС Україні, учасники бойових дій М. І. Савосюк і В. А. Шпіка передали від ветеранської організації  тренеру-викладачу Ковельської КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича Ігорю Бівінісу футбольний м'яч для загально - фізичноі підготовки юних тенісистів та прийняли участь в нагородженні переможців  і призерів змагань грамотами  та медалями.

17-01-00.jpg

17-01-01.jpg

17-01-02.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.