" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Дубенській Спілці воїнів-афганців – 35! Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41200956 Відвідувачів
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Дубенській Спілці воїнів-афганців – 35!

24-01-00.jpg

24 грудня в Дубенському історико-культурному заповіднику пройшов урочистий захід з нагоди 35 річниці створення громадської організації "Дубенська організація Української Спілки ветеранів Афганістану" (воїнів-інтернаціоналістів.

В заході взяли участь ветерани афганської війни з Дубенського району, представники спілок з Демидівщини, Радивилівщини, голова Рівненської обласної організації української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Зінич, голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський, міський голова м. Дубно Василь Антонюк.

Учасники зустрічі обговорили питання співпраці районних організацій Спілки ветеранів Афганістану, які працюють на Демидівщині, Радивилівщині, Млинівщині та Дубенщині, соціальних та медичних гарантій для воїнів-інтернаціоналістів.

Модератор заходу Ерна Шевчук розповіла про основні здобутки Спілки афганців на теренах Дубенщини та продемонструвала відеофільм про загиблих земляків в Афганістані. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять про тих, хто не повернувся з війни. Воїни-афганці поділилися спогадами про діяльність громадської організації.

24-01-01.jpg

24-01-02.jpg

«Ви з гідністю виконували свій обов’язок у далекі 80-ті, з мужністю вийшли на майдан, першими відгукнулись на заклик про мобілізацію у 2014 році, сьогодні навчаєте підростаюче покоління любити й захищати рідну землю. За це Вам подяка. Впевнений, що спільними зусиллями нам вдасться втілити усе задумане,» - звернувся до присутніх Всеволод Пекарський.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, ініціативність, відданість, честь та активну громадську позицію в українській спілці ветеранів Афганістану Подяками Дубенської районної державної адміністрації були відзначені Віктор Корінь, Віктор Вознюк, Анатолій Пожарський, Микола Василіщук.

24-01-03.jpg

24-01-04.jpg

За багаторічною традицією учасники зустрічі поклали квіти та запалили лампадки біля пам’ятника загиблим землякам воїнам-афганцям, що в місті Дубно.

Дубенська районна державна адміністрація

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.