" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - В Україні відкрито ще один пам’ятник “афганцям” Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40983910 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
В Україні відкрито ще один пам’ятник “афганцям” Надрукувати Надіслати електронною поштою
      24 травня 2008 року у м. Котовську Одеської області, в рамках проведення підготовки до 20-річчя виведення Радянських військ з Афганістану, відкрито пам’ятник громадянам місту та району полеглим в Афганістані.
   За інформацією голови Спілки ветеранів Афганістану м. Котовська Ігоря Новосєльцєва всього чотири місяці знадобилося для того, щоб створити пам’ятник. Кошти на пам’ятник, а це близько 110 тисяч гривень, відповідно до кошторису, збирали всім миром. На прохання “афганців” допомогти побудувати пам’ятник, відгукнулися пересічні громадяни міста та району, підприємства та установи, міська та районна влада.
 
      Близько 20 тисяч гривень власних коштів зібрали самі “афганці”    м. Котовська та району, яких налічується близько 300 чоловік. Окремо слід зазначити, що у Котовську активними членами Спілки є не тільки “афганці”, а й колишні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України та інших силових структур нашої держави.
    Найщедріші меценати, це Микола Нєпомнящій, керівник однієї з будівельних організацій міста. Він не тільки виготовив проектну документацію, а ще й виконав перелік робіт на чималу суму коштів. Керівник одного з структурних підрозділів Одеської залізної дороги Микола Гнатюк зробив чудове освітлення пам’ятника.
   Не залишилась осторонь і Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) (УСВА), яка теж надала фінансову допомогу. Її голова Сергій Червонописький особисто прибув на урочистості з нагоди відкриття пам’ятника.
   На фото: пам’ятник громадянам м. Котовська полеглим в Афганістані; присутніх на відкритті пам’ятника вітає голова УСВА Сергій Червонописький; фото на згадку.

Прес-служба УСВА 

 


 

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.