" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - На Полтавщині розпочалася виплата Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41199900 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Надрукувати Надіслати електронною поштою

На Полтавщині розпочалася виплата обласної допомоги членам сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав

28-02-00.jpg

15 лютого вшановується День учасників бойових дій на території інших держав та День виводу військ з Афганістану. Відповідно до Комплексної програми соціального захисту населення Полтавської області Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з установами соціального захисту населення області проведено комплекс заходів для своєчасного нарахування допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій на території інших держав.

Джерело: Департамент соцзахисту Полтавської ОДА

“Звертатися до управлінь соціального захисту населення та подавати додаткові документи не потрібно. Допомога буде виплачена кожному члену сім’ї загиблого (померлого) учасника бойових дій на території інших держав у розмірі по 3000 грн. На сьогоднішній день відповідний статус в області мають 298 осіб. Виплата допомоги буде проведена у період з 28 січня по 7 лютого поточного року у спосіб одержання пенсійних виплат – через банківські установи або АТ “Укрпошта”, – зазначили у Департаменті.

Крім того, обласною Програмою за рахунок коштів обласного бюджету передбачено безкоштовне санаторно-курортне оздоровлення членів сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав один раз на два роки в будь-якому санаторно-курортному закладі Полтавської області.

“З минулого року в рамках Програми сім’ї загиблих (померлих) ветеранів війни включені до переліку пільгових категорій, яким виплачується додаткова компенсація вартості проїзду автомобільним транспортом на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування, шляхом відшкодування вартості квитка. Департаментом соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації забезпечена тісна співпраця з громадськими організаціями області з питань виконання спільних завдань – турботи про сім’ї загиблих (померлих) учасників бойових дій на території інших держав. Нові ініціативи щодо розширення напрямків програми з метою підвищення рівня соціального захисту пільгових категорій населення будуть і надалі виноситися на розгляд депутатського корпусу обласної ради з метою їх реалізації в рамках обласної Програми”, – повідомили у Департаменті.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.