" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Вінниці відбувся чемпіонат міста з веслувального слалому Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41203112 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Вінниці відбувся чемпіонат міста з веслувального слалому

Днями у Вінницькій міській територіальній громаді пройшов відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому «Відкриття сезону». Змагання відбулись на водно-веслувальній базі «Динамо» в мікрорайоні Сабарів. Чемпіонат присвятили пам'яті учасників бойових дій, загиблих в республіці Афганістан та на території інших держав.

10-01-00.jpg

Веслувальний слалом - це різновид спортивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, яку визначають порядком розташування воріт. Їх виставляють на річці з порогом або на спеціально облаштованому каналі. Швидкість потоку води має бути не менше 2 м/с. Змагання проводяться на дистанції довжиною 250-400 м.

У чемпіонат міста з веслувального слалому взяли участь 45 вихованців Міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. Спортсмени змагались у чотирьох класах човнів.

«Як тільки зійшов лід, на річці Південний Буг розпочалися тренування наших слаломістів. До цього півтора місяця вони займалися лише у спортивному залі. Наразі вінницькі спортсмени готуються до наступних змагань. Адже 18-20 лютого відбудеться Відкритий чемпіонат області з веслувального слалому «Відкриття сезону». Потім спортсмени готуватимуться до всеукраїнських змагань. У квітні пройде Кубок України з веслувального слалому. Його розіграють у місті Богуславі, Київської області. Щороку наші спортсмени там посідають призові місця», - каже головний суддя чемпіонату міста з веслувального слалому Богдан Яблонський.

За результатами змагань серед класу човнів С-1-Ч перемогу здобув Валентин Комар. Першість серед учасників класу човнів К-1-Ж отримала Наталія Нелюбій. Серед човнів К-1-Ч перше місце посів Денис Артюнін, серед С-1-Ж – Яна Омельчук.

Переможці та призери чемпіонату отримали кубки, медалі та подарунки від комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради.

10-01-01.jpg

10-01-02.jpg

10-01-03.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.