" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм за загиблими в Афганістані Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41199889 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм за загиблими в Афганістані

11-16-00.jpg

11 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Почайнинському сквері відбувся мітинг-реквієм в пам’ять про військових, які загинули в Афганістані.

До пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам прийшли афганці, родичі загиблих та померлих, представники ветеранських і громадських організацій та духовенство Свято-Іллінської церкви.

«Сьогодні ми зібралися вшанувати пам'ять подолян, які загинули в Афганістані. Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті. Особливо важливо це в наші дні, коли на Сході країни ведуться бойові дії, в яких воїни-інтернаціоналісти також беруть участь. Низький уклін і щира вдячність за громадянську позицію та вірність своїй країні і народу», - сказав тимчасовий виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко, звертаючись до присутніх на мітингу. Також він побажав усім присутнім здоров’я, витримки та мирного неба.

Заступник голови спілки ветеранів Афганістану Подільського району Юрій Задніпряний зазначив, що біль спогадів про наших співвітчизників, які не повернулися живими з тієї війни, завжди буде жити в наших серцях.

Присутні на мітингу вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх тих, хто не повернувся із поля бою та поклали квіти до пам’ятника воїнам.

На завершення мітингу-реквієму священик Свято-Іллінської церкви відправив поминальну молитву за тими, хто загинув у афганській війні.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.