" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Чергові збори Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41203131 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Надрукувати Надіслати електронною поштою

11 лютого 2022 року у Відокремленому підрозділі ДМОВА у Шевченківському районі м. Дніпра (голова підрозділу Акопян С.М.) пройшли чергові збори.

Головною темою зборів були питання пов’язані з соціальним захистом сімей загиблих та померлих воїнів, інвалідів та ветеранів війни в Афганістані.

На збори були запрошені Голова ДМОВА – Виноградов Ю.В. та голова Партії ветеранів Афганістану у Дніпропетровській області Москаленко Л.В.

Головував на зборах заступник голови ВП ДМОВА у Шевченківському районі м. Дніпра – Дудка Д.Л.

Почались збори з хвилини мовчання за загиблими в Афганістані та, на жаль, за померлими вже на рідній землі. Тільки за 2021 рік в небуття пішли п’ятеро ветеранів-афганців – Агєєв В.А., Федорів В.А, Ткаченко Ю.Н., Ясінчак И.И. та Дідковський В.А.. Вічна їм пам’ять.

Обговорювались поточні моменти роботи підрозділу, розглядалась подальша стратегія як в роботі серед ветеранів так і у взаємодії з районною владою, акцентуючи на питанні розширення та вдосконалення соціального захисту.

Було сказано багато слів подяки Управлінню соціального захисту у Шевченківському районі Департамента соціальної політики ДМР.

Голова ДМОВА Виноградов Ю.В. розповів про дію програми Дніпровської міської ради по допомозі ветеранській спільноті по різним напрямкам, а саме у сфері охорони здоров’я, відпочинку, та інших напрямках. Надав інформацію щодо розпоряджень Міського голови Філатова Б.А. по соціальним виплатам ветеранам Афганістану, сімям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані.

Також збори були поінформовані про план заходів до 33-ої річниці виводу військ з Афганістану й Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (15 лютого 2022 року), розроблених сумісно з Департаментом соціальної політики ДМР (Директор Підлубний Е.С., заступник Міського голови), які будуть проходити біля пам’ятника загиблим в Афганістані воїнів у м. Дніпрі.

Збори були проведені в конструктивній атмосфері та з діловим обговоренням піднятих питань.

13-10-00.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.