" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Міська влада та учасники локальних війн обговорили нагальні питання Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41199559 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Міська влада та учасники локальних війн обговорили нагальні питання

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан сьогодні, 14 лютого, у Запорізькій міській раді відбулась зустріч секретаря міськради Анатолія Куртєва з активом Запорізького міського об’єднання Української Спілки ветеранів Афганістану. У заході також взяли участь заступник міського голови Анатолій Васюк та представники профільних департаментів та управлінь.

15-05-00.jpg

Секретар Анатолій Куртєв висловив повагу до людей, які виконали свій військовий обов’язок, а сьогодні є активними учасниками у громадському житті міста, турбуються про родини загиблих побратимів.

- Я хочу подякувати всім учасникам бойових дій. Ви – гордість нашої країни та Запоріжжя та приклад для підростаючого покоління. Я зацікавлений у тому, щоб спрямувати ваш досвід на відродження, розвиток нашого міста. Спільно працюватимемо над тим, щоб зробити Запоріжжя кращим, - наголосив Анатолій Куртєв.

Також під час зустрічі були обговорені нагальні питання, які турбують ветеранів локальних війн. Зокрема виділення житла для учасників бойових дій на території інших держав. Наразі у Запоріжжі на квартирному обліку перебувають 188 родин "афганців". Анатолій Куртєв дав доручення департаменту комунальної власності і приватизації спільно з департаментом з управління житлово-комунальним господарством та управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради опрацювати питання виділення житла з числа неприватизованого житла, яке залишилось без власників, а також за рахунок переведення придатних нежитлових приміщень в житлові. Також обговорювались питання виплати одноразової матеріальної допомоги в розмірі 500 грн учасникам бойових дій та дітям загиблих учасників локальних війн, обслуговування в медичних закладах міста без черги та часткова компенсація ветеранам локальних війн витрат на проведення дороговартісних операцій, допомога в сплаті оренди та комунальних послуг громадським організаціям міста. Всі звернення "афганців" взято на контроль.

Окрім цього, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради були нагороджені колективи Олександрівської та Хортицької районних організацій Української Спілки ветеранів Афганістану. Також грамоти та подарунки отримали представники районних спілок ветеранів Афганістану нашого міста.

15-05-01.jpg

15-05-02.jpg

15-05-03.jpg

15-05-04.jpg

15-05-05.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.