" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Запоріжжі поліцейські вшанували учасників бойових дій на території інших держав Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41201467 Відвідувачів
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Запоріжжі поліцейські вшанували учасників бойових дій на території інших держав

В урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам взяли участь керівники Головного управління обласної поліції, голова Запорізької обласної ветеранської організації,  представники ОДА та міської ради, а також афганської громадської організації. Воїнів-інтернаціоналістів нагородили медалями та подяками від імені профспілки поліції.

16-13-0.jpg

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У цьому році відзначається 33-я річниця від дня цієї події. Через війну на території інших іноземних держав пройшли 12 працівників запорізького гарнізону поліції. Вони мужньо виконували свої обов’язки по боротьбі зі злочинністю.

Під час урочистостей, що проходили  на Алеє Трудової Слави, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про полеглих та поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

16-13-01.jpg

З нагоди прийдешнього Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Запорізькій області полковник поліції Юрій Небеський вручив низку відзнак ветеранам органів внутрішніх справ.

За активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, вірність Присязі, мужність і героїзм, сумлінне виконання службових і військових обов’язків та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відзнакою «100 років служити та захищати» нагороджений підполковник міліції у відставці Микола Пухальський, а також відзнакою «За службу державі» нагороджені полковник міліції у відставці Євген Михайлов, підполковник міліції у відставці Сергій Мірко та підполковник міліції у відставці Максим Борисенко.

16-13-02.jpg

Керівник подякував воїнам-інтернаціоналістам за службу, мужність та відвагу. Побажав чоловікам міцного здоров’я, злагоди та мирного неба над головою.

16-13-03.jpg

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.