" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Слєсаренку Олександру Петровичу - 60 Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41192851 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Шановний Олександре Петровичу!
Президія Української Спілки ветеранів Афганістану
(воїнів-інтернаціоналістів) вітає Вас з шестидесятирічним ювілеєм!

У житті завжди є місце для подвигу. Але не кожний спроможний його звершити. Є подвиги, що звершені в одну мить мужністю і рішучістю дій. Але є життя, наповнене героїчними вчинками, до визнання яких буває шлях тривалістю десятиріччями. Такий тернистий подвижницький шлях накреслила Вам доля, і Ви крокуєте життям з гідністю Людини, Лікаря, Воїна.

Ми пишаємось тим, що Героєм України в складні для Батьківщини часи став наш побратим, учасник бойових дій в Афганістані, Заслужений лікар України. І це визнання не тільки мужності і героїзму, виявлених у боях в Афганістані і підтверджених трьома бойовими орденами, але й  подвигу, звершеного на підгрунті глибоких знань, набутого багаторічного досвіду, складної, виснажливої повсякденної діяльності для рятування поранених воїнів, поновлення лав захисників Батьківщини.

Впевнено відзначаємо, що для побратимів-"афганців" Ви стали прикладом сумлінного служіння Вітчизні як у справах ратних, так і мирних, земних. Бо пройшли не тільки через воєнні лихоліття, але й з притаманним Вам натхненням вирішуєте проблеми соціального захисту ветеранів війни. І що дуже важливо, залишаєтесь при цьому люблячим батьком, ніжним і турботливим чоловіком.

Переконані, Ви і в подальшому залишитесь прикладом служіння інтересам як нашого братства, так і своєї сім’ї, близьких і друзів.

Бажаємо Вам здійснення усіх  задумів, успіхів у Вашій натхненній праці на благо  Держави та розвитку ветеранського руху в Україні.

Ви обрали одну з тих чудових професій, представникам яких, незважаючи на велику зайнятість, бажають менше роботи. Міцного здоров'я Вам, Олександре Петровичу, та усім Вашим пацієнтам! Дай Вам Боже мирного неба,  радості, благополуччя та щастя на довгі роки!

За дорученням Президії

Голова УСВА                                                                                      С. Червонописький

 

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.