" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - До Дня Незалежності Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41191706 Відвідувачів
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Надрукувати Надіслати електронною поштою

До Дня Незалежності

Головне свято країни , День Незалежності ми зустріли в період військової агресії проти нашої держави. І з перших часів цієї агресії, всю жорстокість на собі відчули мешканці Чернігівської області. В окупацію потрапили жителі майже всієї області за декілька годин. Але жодної паніки чи розчарування не було серед моїх побратимів . Було терміново організовано телефонний зв'язок з головами районних організацій , активістами. Ми постійно були на зв'язку та робили все необхідне для збереження життя наших сімей, батьків загиблих, мешканців населених пунктів. Не все сьогодні ми можемо розповісти, війна продовжується, але є велика частка і наших зусиль та певних дій по звільненню нашої області.

Сьогодні ветерани війни в Афганістані , як і подобає разом зі Збройними Силами України відвойовують нашу землю від ворога. В рядах Збройних Сил, Національній гвардії, Прикордонних військах, Національній поліції та в складі Територіальної оборони служать ветерани –«афганці», наші сини та доньки. Не залишаються осторонь ветерани які за віком не підпадають призову. Підтримка сімей загиблих побратимів , інвалідів. Волонтерська допомога нашим військовим. В прикордонних районах допомога військовим в розміщенні та охороні кордону . Наш досвід в роботі з сім'ями які втратили своїх близьких використовують в роботі органи влади на місцях.

З нагоди 31 річниці Незалежності України були нагороджені наші бойові побратими. Розпорядженням голови обласної ради Почесною грамотою до Дня Незалежності України нагороджено голову Новгород Сіверської районної організації УСВА, учасника бойових дій в Афганістані Шульгу Івана Михайловича. Його досвід в роботі з ветеранами , ділова та конкретна допомога молодим захисникам є запорукою його високого авторитету серед мешканців району. Незважаючи на особисту трагедію, при захисті країни героїчно загинув його син майор Збройних Сил України Максим Шульга він продовжує справу захисту України. Розпорядженням голови Чернігівської обласної військової адміністрації оголошена Подяка члену громадської організації «Бахмацька міська спілка ветеранів Афганістану ( воїнів – інтернаціоналістів) та воїнів АТО і ООС» Колєснику Євгену Петровичу. Євген Петрович пройшов нелегкими дорогами війни в Афганістані, в 2014 році приймав участь в Антитерористичній операції по захисту України і сьогодні активно допомагає захисникам України.

29-01-00.jpg

29-01-01.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.