" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Турбота про рідних наших побратимів Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41166809 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Калуші представники об’єднання ветеранів Афганістану відвідали родини загиблих воїнів-«афганців»

25-01-00.jpg

«Афганська» війна належить до тих подій ХХ століття, які ще не знайшли свого повного та об’єктивного висвітлення та аналізу. Вона залишається «білою плямою» новітньої історії.

Із кожним роком історія віддаляє нас від вогняних років «афганської» війни, але час не владний викреслити з людської пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку. Тисячі синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі, загинули на чужині, ставши довічним болем і горем своїх батьків.

Калуське територіальне об’єднання ветеранів Афганістану продовжує підтримувати постійний зв’язок із рідними загиблих у Афганістані військовослужбовців.

Напередодні Новорічно-різдвяних свят голова Калуської територіального об’єднання ветеранів Афганістану Володимир Сорохтей і голова громадської ради при райдержадміністрації Петро Гаврилів разом з представниками РДА відвідали родини загиблих воїнів-«афганців». Під час зустрічі з батьками загиблих наших земляків Володимир Сорохтей і Петро Гаврилів висловили їм щире співчуття та подяку за гідне виховання синів і вручили різдвяні подарунки.

«Турбота про рідних наших побратимів, – наголошує Володимир Сорохтей, – наш прямий обов’язок. Адже вони втратили дорогих для них людей: синів, братів, чоловіків. Тому ми намагаємося зробити все, що від нас залежить, щоб родини полеглих наших побратимів почували себе захищеними та мали підтримку».

Пам’ятаймо ж і ми з вами ветеранів, виявляймо розуміння до тих, хто пройшов через війну. І, звісно, підтримуймо наших захисників. У єдності – наша сила і Перемога.

25-01-01.jpg

25-01-02.jpg

25-01-03.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.