" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41099767 Відвідувачів
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

У Бердичеві і надалі відзначатимуть день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Раніше вже піднімалось питання чи відзначатимуть в Бердичеві «День вшанування учасників бойових дій на території інших держав», але 2 лютого виконавчий комітет, розглянувши звернення Бердичівської міської організації Всеукраїнської організації інвалідів війни та Збройних Сил і Бердичівської міської організації ветеранів, затвердив рішення про вшанування.

06-01-00.jpg

Відзначити День вшанування учасників бойових дій на території інших держав будуть покладанням квітів 15 лютого о 10.00 год. біля меморіалу загиблим воїнам-афганцям (вул. Євгена Старікова), пам’ятних знаків та до могил воїнів-інтернаціоналістів. З метою патріотичного виховання молодого покоління на прикладах мужності і героїзму воїнів-інтернаціоналістів управління освіти і науки спільно з керівництвом Бердичівської спілки ветеранів афганської війни проведе тематичні виховні години у закладах загальної середньої освіти.

Публічна бібліотека з філіями та управління освіти також не залишаться осторонь, їм наказали організувати тематичні експозиції та виставки літератури, присвячені участі українців у бойових діях в інших державах, а Музею історії міста Бердичева - тематичні екскурсії для учнів шкіл та мешканців міста з метою вшанування світлої пам’яті полеглих та тих, кому довелося воювати на території інших держав.

Управлінню житлово-комунального господарства Бердичівської міської ради разом з МК ВЖРЕП №7 та МКП «Бердичівкомунсервіс» потрібно впорядкувати територію навколо меморіалу воїнам-інтернаціоналістам по вул. Євгена Старікова. Фінансове управління, в свою чергу, перерахує з бюджету Бердичівської міської територіальної громади кошти управлінню сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради згідно з кошторисом, а управління сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради проведе виплати учасникам бойових дій на території інших держав - особам з інвалідністю Бердичівської міської організації Всеукраїнської організації інвалідів війни та збройних сил і Бердичівської міської організації ветеранів та оплатити рахунки згідно з кошторисом.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.