" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Ветерани у центрі уваги молоді і діячів культури Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059689 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Ветерани у центрі уваги молоді і діячів культури

17 травня 2023 р. відбувся творчий звіт-концерт до 35-річчя діяльності Центру Дитячої та Юнацької Творчості  Деснянського району столиці України та ювілею директорки ЦДЮТ позашкільного закладу – Наталії Петрівни Кібардіної.

Наталія Петрівна лауреат фестивалю народної творчості працівників освіти міста Києва, творча особистість, яка всім серцем любить пісню. Цю любов Наталія Петрівна перейняла від матері і нині передає своїм учням, та зокрема, і своїй онучці. У піснях вона намагається розказати про себе, свої думки, життя та долю рідної неньки – України.

Наталія Петрівна у власній творчій діяльності віддає велику шану ветеранам – захисникам Батьківщини. На всіх урочистих заходах вона бере на себе складну і відповідальну роль автора сценарію і ведучої. Наталія Петрівна бере активну участь у патріотичному вихованні творчої молоді і разом з своїми вихованцями прикрашає концертні програми для ветеранів.

Привітати директорку Центру та творчий колектив прийшли почесні гості та друзі: голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Ратніков, начальник Управління освіти Деснянського району м. Києва Людмила Рожкова, представники Української спілка ветеранів Афганістану (голова Сергій Червонописький), Спілки ветеранів Афганістану Деснянського району(голова Валерій Передрій), Добровольчого формування територіальної громади 31 Деснянського району.

Душевна атмосфера, народні мотиви, пісні, виконані Наталією Кібардіною, пронизували свято, а історії її життя та творчості – підсилили камерну вишуканість події. Лунало багато теплих слів та привітань. Для освітян творчий вечір став тихою розрадою та джерелом сил і натхнення.

У святковому концерті взяли участь народний художній колектив – вокальна студія «Елегія» та педагог ЦДЮТ Альжбета Беженар.

УСВА від щирого серця вітає Наталію Петрівну з ювілеєм та 35-річчям діяльності ЦДЮТ Деснянського району! Бажає міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа.

25-01-01.jpg

25-01-02.jpg

25-01-03.jpg

25-01-04.jpg

25-01-05.jpg

25-01-06.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.