" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Підтримка ЗСУ. Благодійний велопробіг у вишиванках. Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41058983 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Підтримка ЗСУ
Благодійний велопробіг у вишиванках

Недавно наші співвітчизники святкували День української вишиванки. Мешканці Шепетівщини виявили бажання відзначити це свято співзвучно із сьогоденням – поєднати з цим днем ще й із вшанування Героїв, організувавши велопробіг, присвячений мужнім захисникам країни.

Захід відбувся під егідою Шепетівського відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Цю гарну ідею підтримала й Шепетівська спілка ветеранів Афганістану.

Відтак, у неділю, 21 травня, від площі ім. Т.Шевченка о 10.00 стартував благодійний велопробіг у вишиванках до Дня Героїв. Перед тим як рушити у дорогу, усі, хто бажав допомогти ЗСУ, кидали у скриньку кошти, а натомість отримували пам’ятні медалі, присвячені цьому дійству. Загалом було зібрано 11002 грн., які підуть на потреби українських захисників.

Загалом проїхатись містом на велосипеді до популярної зони відпочинку «Лісовий кордон» і подолати заплановану заздалегідь відстань виявили бажання понад 250 учасників. Колону велосипедистів до місця призначення і назад супроводжували працівники патрульної поліції та екстреної медицини.

Поки ветерани-афганці Валерій Косогов, Валерій Окорський, Олександр Гурінович, Фелікс Козерацький, Василь Яворський, Валентин Гриньов та Юрій Гаврилюк закінчували готувати козацький куліш та рибну юшку, учасники велодня розважалися на спортивному майданчику, де проводили спортивні конкурси.

Тим часом поспів обід, зварений на багатті. І смак та запах заполонив усю зону відпочинку. Право зняти пробу було доручено Наталії Стасюк – керівниці відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Найпершими до обіду були запрошені діти та їхні мами. На десерт від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та парафіян храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які також взяли участь у заході разос з протоієреєм Федором Вересюком, було запропоновано смачне морозиво. Крім того небайдужі спонсори пригостили малечу й іншими смаколиками.

Організатори благодійного велопробігу у вишиванках щиро вдячні усім, хто долучився до цього дійства, а особливо нашим захисникам, героїчні зусилля яких дозволяють проводити такі актуальні нині заходи.

Володимир ПИПИЧ,
член Шепетівської СВА,
учасник бойових дій.

25-02-00.jpg

25-02-03.jpg

25-02-04.jpg

25-02-02.jpg

25-02-01.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.