" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Мистецтво – захисникам України Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!
fest-logo.jpg


41059215 Відвідувачів
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Боевое Братство
Надрукувати Надіслати електронною поштою

Мистецтво – захисникам України

У свято Трійці вже давно злагоджений екіпаж митців вирушив у дорогу. За попередньою домовленістю із командуванням однієї із військових частин, дружній колектив взяв на себе зобов’язання відвідати військовиків, привітати їх зі святом Трійці, заохотити відзнаками Української спілки ветеранів Афганістану, вручити подарунки від учнівської молоді столиці та дати святковий концерт.  Завдяки енергії та натхненню ветерана війни в Афганістані Володимира Юрченка, всі питання проведення культурно-мистецького заходу були заплановані та узгоджені, отримано необхідне матеріальне забезпечення.

У визначений час мистецький десант прибув у розташування військової частини. Після клекоту та суєти столиці, декількох годин дороги, розташування військової частини на узліссі здалося раєм. Незвична тиша, яку періодично порушувало своїм довершеним співом пташине братство, вітаючи чи конкуруючи зі столичними співаками, надзвичайно вразила. Вразила і численна армія комах, що прагнули мистецької, свіжої крові. Але досвідчені з 2014 року, пристосовані давати концерти у різноманітних умовах а то й зовсім без таких, артисти один за одним виходили на галявину-сцену та дарували захисникам України свої чудові твори, ділились чарівною мелодією обдарованих Богом душ. І реакція глядачів була відповідною! Військовослужбовці оплесками та радісним скандуванням супроводжували виступи артистів. Дехто навіть пішов у танок зі співаками. Навіть службова вівчарка усамітнилась та з задоволенням слухала чарівний мелодичний спів талановитих виконавців. А як відомо, слух у вівчарок чудовий!

По завершенню мистецької програми, Почесні грамоти УСВА,  за дорученням Голови Правління УСВА - Героя України Сергія Червонописького та поданням командира частини, вручив Володимир Юрченко. Крім того, найбільш активні глядачі отримали подарунки – книги для удосконалення знань з основних предметів бойової підготовки, виданих УСВА. У свою чергу, командир частини нагородив мистецький десант Подяками за підтримку та допомогу військовослужбовцям Збройних Сил України у складний час російської агресії.

У святковому культурно-мистецькому десанті брали участь:

Юрій Васильківський, Інна Лисаківська, Юлія Мазуренко, Наталія та Ілля Мицай, Наталія Савченко, Володимир Юрченко, Євген Шваб.

Євген Шваб
(фото автора)

06-01-01.jpg

06-01-02.jpg

06-01-03.jpg

06-01-04.jpg

06-01-05.jpg

06-01-06.jpg

06-01-08.jpg

06-01-09.jpg

06-01-10.jpg

06-01-11.jpg

06-01-12.jpg

06-01-13.jpg

06-01-14.jpg

06-01-15.jpg

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.